Celebrity News

Prva slika i izjava Kilibarde nakon saznanja da je u četvrtom mesecu: Trudnička haljina joj divno stoji

Trudna Marija Kilibarda prelepo izgleda

Prva slika i izjava Kilibarde nakon saznanja da je u četvrtom mesecu: Trudnička haljina joj divno stoji

Instagram @kilimara

Da je trudna Marija Kilibarda doznalo se danas.

Svi mediji pišu o prelepim vestima voditeljke, koja je dopustila da u medije dospe i pol deteta.

Lepa Marija i njen izabranik Bane Vučelić, sin glumice Ljilje Dragutinović, od prvog dana veze, koja sad već broji četvrtu godinu, priželjkivali su da se ostvare u najvažnijoj ulozi, ulozi roditelja.

Pročitajte: Čestitamo! Marija Kilibarda i Branislav čekaju prvo dete, otkrili i pol

Budući da je Banetova sestra odavno postala majka, kao i Marijine obe sestre, zaljubljeni par mogao je makar približno da stekne utisak kako izgleda biti odgovoran za nekog i voleti ga bezuslovno.

Instagram @kilimara

 

Ujak i tetka potrudili su se da se prema svojim sestrićima ophode s puno pažnje, samim tim stekli su rutinu i prvu lekciju koja će im uskoro i poslužiti.

Trudna Marija Kilibarda verovatno će prestati i da radi. Skoncentrisaće se na blagosloveno stanje i bezbedan dolazak naslednice na svet, kojoj, veruje se, već priprema sobičak.

- Ovo što nam se dešava je najveći životni blagoslov. Štipkam se svaki dan za nadlakticu da se uverim da nije san! Super se osećamo, naša devojčica i ja. Dogurali smo do polovine trudnoće. Samo da sve ostane ovako do kraja. Pregršt ljubavi, podrške i čestitki dobijam i to mi ispunjava srce zahvalnošću - rekla je za Una TV na kojoj i radi.

Boško Karanović

 

Nije tajna da voditeljka i Ljiljin mezimac odavno žive pod istim krovom, koji će kroz par meseci biti ulepšan za benkice, pelene, bebi kremice i sve ostalo što je potrebno pazariti za odojče.

Buduća mama zasigurno nestrpljivo čeka dolazak svoje princeze koju će nastojati da nauči svemu što zna, a zna mnogo.

Pročitajte: Ima dete sa manekenkom, a ostavio je pred oltarom - Ovo je bivši muž Marije Kilibarde (FOTO)

Osim voditeljskog posla Kilibarda je osnovala brend nakita, što joj je bila jedna od najnovijih objava na Instagramu po saznanju da je trudna.

instagram/printscreen

 

 

Isto tako ona je repostovala snimak i sliku jednog brenda odeće, među kojima se našla predivna crvenonarandžasta haljina koja će joj u narednim danima svakako koristiti.

Komentari (1)

Loading
Nije naslednica nego devojčica

21:30 29.05.2024

I nije u četvrtom nego u petom mesecu trudnoće! Srećno Maro&Bane!