Celebrity News

Veljko Ražnatović: Ko ima decu zna - to je samo tvoja "kifla"

Veljko Ražnatović: Ko ima decu zna - to je samo tvoja "kifla"

Veljko Ražnatović nedavno se ostvario u roditeljskoj ulozi, a iako je jako mlad, ovu odgovornost je dočekao s radošću. Kako je i sam odrastao u mnogobrojnoj porodici, uz sestru Anastasiju i uz četvoro dece njegove tetke Lidije, briga o mlađima mu nije strana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 5. Апр 2020. у 2:27 PDT

Veljko je istakao da mu briga o mlađima nije strana, jer je odrastao u mnogobrojnoj porodici, ali i da tek kada dobijete dete shvatite šta to zapravo znači i predstavlja.

–– Lidija, moja tetka, četvoro dece ima, svi su mlađi od mene, posebno dva blizanca, tako da sam upoznat sa svim stvarima oko bebe što se rade. Svi oni koji nemaju decu videće kad budu imali, nekako je to samo tvoje, kifla tvoja... Jedva čekaš to sve da radiš, ne može da se upoređuje ni sa čim – rekao je on u razgovoru „Srpski telegraf” i otkrio da novopečena baka Svetlana uživa u ulozi bake

Pročitajte: Tek što je postao otac - Veljko Ražnatović primoran da se odvoji od sina i supruge


– Ne možemo da joj otmemo dete iz ruke, majka se baš pronašla u ulozi bake, koliko mi je pričala da ne želi da bude baba, mislim da nije mogla bolji poklon da dobije, ustvari potpuno sam siguran da je to njeno mišljenje– zaključio je.

U intervjuu koji je za magazin „Story” dala neposredno nakon što je postala baka, Ceca je istakla da nema dilemu  da se sve dogodilo u pravom trenutku.

– Za Veljka je ovo svakako novo iskustvo. To su mlade godine, a velika odgovornost. Međutim, nije ni prvi ni poslednji koji je u 23. postao otac. Oboje su mladi roditelji koji imaju podršku svojih velikih porodica, ali sigurno da će se i oni snaći u tim predivnim ulogama – odgovorila nam je Ceca i istakla da je to što je rano postala baka znači da ima više mogućnosti da aktivno učestvuje u odrastanju svog unuka.

Pročitajte: Veljko Ražnatović - Oduvek sam želeo da mi prvo dete bude muško

– Prva i najveća prednost jeste ta što Željko ima lepu i mladu baku. I da se razumemo, njemu sam baba, ne svima (smeh). Šalu na stranu, ali kada ste mlađi i zdravi, imate više mogućnosti da aktivno učestvujete u odrastanju svog unuka. Šta god bih rekla o prednostima i manama, bilo bi pričanje napamet, verujem da čovek istinske lekcije i stavove formira tek od drugog deteta, te da je tako i sa unučićima – iskreno je konstatovala Ceca za „Story“”.

Komentari (0)

Loading