Celebrity News

Kaća Živković seksi borbena mašina - ovako vežbaju ratnice!

Kaća Živković seksi borbena mašina - ovako vežbaju ratnice!

Popularna pevačica Kaća Živković ovih dana vredno radi na sebi. Budući da je znatno oslabila, sada je otkrila i uz pomoć koje vežbe dovodi svoje telo do savršenstva. 

Kaća Živković predano radi na svom telu, a sada je jasno koja vežba joj pomaže u tome da održi balans u organizmu i top-figuru na kojoj svi mogu samo da joj pozavide.

Slike iz teretane pokazuju da pevačica ne preza od teškog i napornog treninga, sve u cilju što boljih rezultata.

NE PROPUSTITE: Katarina Živković: Nisam više ona stara Kaća od pre pet godina

Kaća Živković seksi borbena mašina

Ona je, ovog puta, radila takozvanu vežbu s borbenim konopcima koja topi masti, oblikuje telo, a pritom je i zabavna.

Ove vežbe aktiviraju skoro svaki deo vašeg tela – stomak, ruke, noge, sve je u konstantnom pokretu. Kaća Živković je ovim intenzivnim treningom uspela da oslabi do neprepoznatljivosti.

Katarina je rešena da svoje psihofizičko zdravlje dovede do maksimuma, pogotovu u ovim suludim vremenima kada nam na svakom koraku preti koronavirus.

Katarina Živković nedavno je saznala da boluje od insulinske rezistencije. Kako je istakla, morala je da promeni život iz korena i nimalo joj nije bilo lako.

– Volim da vežbam jer se trudim koliko je moguće da vodim zdrav život. Ako čovek ne želi da vežba, može da izmisli milion i jedan razlog, ali ja nisam takva. Ja sam borac, volim da izgledam lepo i da budem zdrava – rekla je pevačica za TV „Pink”.

NE PROPUSTITE: Kaća Živković: Imam svoj posao i novac, ne moram ni sa kim da budem zbog para

Osim toga što o sebi vodi računa, pevačica Kaća Živković poznata je i po hedonističkom načinu života. Dobre krpice i kola sastavni su deo njenog života.

Vatrena Leskovčanka se ne libi da kaže svoje mišljenje, pa je tako nedavno za "Premijeru vikend specijal” rekla svoj stav o novcu.

– Možda je nekima novac bitan i ja to razumem i podržavam, ali ja imam svoj posao i svoj novac, ne moram ni sa kim da budem zbog para - bila je iskrena pevačica.

Komentari (0)

Loading