Celebrity News

Tanja Savić otkrila dramatičnu istinu: Neka svi znaju šta mi je učinjeno!

Tanja Savić otkrila dramatičnu istinu: Neka svi znaju šta mi je učinjeno!

story

Tanja Savić je još u aprilu počela da preživljava pravu agoniju, a koja traje do danas. Njen surug Dušan Jovančević je tik pred Uskrs odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju, te ona ne može da ih vidi.

- Dva dana nisam znala gde su deca! Dušan je isključio mobilni telefon, bio je neostupan. Posle toga su me zvali novinari. Nisam znala šta se dešava sa njima, gde su mi deca, gde mi je muž... Prvo me je pozvao neki ženski glas, novinarka je bila u pitanju, i prva rečenica koju sam čula bila je: "Dobar dan, zovem iz crne hronike". Možete li da zamislite kako sam se osećala, nema mi muža, nema dece dva dana, a oni zovu iz crne hronike! - rekla je Tanja nedavno u emisiji  „Ekskluzivno“ kada je naglasila da sa sinovima komunicira isključivo preko Vajbera.

Međutim sada je otkrila da se već pet dana nije čula sa sinovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Jul 24, 2020 at 7:18am PDT

-Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dođete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osuđuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može da prođe nekažnjeno. Ima već pet dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktiram porodicu, svi ignorišu. Gde će im duša... Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Nije ni čudo što se Korona dešava ljudi, sve je otišlo u propast. Ja više ne mogu da ćutim. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno! - napisala je pevačica na svom „Instagram“ profilu.

Tanjina priča dirnula je mnoge, a podršku joj je pružila i koleginica Seka Aleksić

- Gospodi pomiluj! Šta drugo da kažem... Draga Tanja, ne odustaj! Kakav je to roditelj koji odvede decu od majke?! Ti si sjajna majka, dobar čovek i uzor dobrote. Sramno je ono što si doživela!

Podsetimo, Tanja je godinama sa porodicom živela u Australiji, a kako je sama nedavno izjavila, njen muž se nije slagao sa njenom željom da više vremena provodi u Srbiji, kako bi se posvetila karijeri.

Komentari (0)

Loading