Celebrity News

Potresna ispovest Milice Dabović: Mogla sam da izgubim život!

Potresna ispovest Milice Dabović: Mogla sam da izgubim život!

Srpska košarkašica i nekadašnja kapitenka nacionalnog tima nikada nije skrivala da su emotivni partneri koje je birala bili pogrešni. Ovoga puta još jedna intimna ispovest Milice Dabović sve je ostavila bez teksta...

Ispovest Milice Dabović mnoge je paralisala. U radijskom gostovanju uspešna sportistkinja priznala je da joj je bivši uzeo sve što je imala. Povrh svega, bila je i žrtva pretnji.

– Bivši suprug mi je uzeo sve što sam imala, pretio mi, stavio pištolj na čelo, predstavljao se lažno. Navodno je živeo u Kanu, govorio da mu roditelji imaju kuću u Parizu. Počeo je da me plaši tim stvarima, nisam mogla da verujem da se meni to dešava.

NE PROPUSTITE: Milica Dabović o bivšem koji ju je pretukao: Simon me i dalje ne ostavlja na miru

 

View this post on Instagram

 

Eh taj Istanbul...❤️

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on Aug 29, 2020 at 2:32pm PDT

– Zbog pretnji sam morala da ćutim. Možda i nisam morala, ali sam smatrala da je pametnije da ćutim. I onda je došlo do toga da više nisam imala šta da izgubim, mogla sam „samo” da izgubim život i da odem u policiju, ali sad mogu da kažem da mi je žao što sam otišla u policiju.

Milica Dabović nikada nije krila svoju životnu priču, ali kako ističe, sada sve ponovo dolazi na svoje mesto...

– Srećom, sve se vratilo u normalu i imam sina zbog kog ne smem da posustanem i jednostavno nemam izbora. Moram da se borim i nastavim dalje – izjavila je srpska košarkašica za „IDJ”.

NE PROPUSTITE: Instagram gori! Milica Dabović je prava seksi mama! (foto)

 

View this post on Instagram

 

Eh taj Istanbul...❤️

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on Aug 29, 2020 at 2:32pm PDT

Ispovest Milice Dabović biće ukoričena 

Pre nekoliko meseci, Milica je odlučila da sva svoja ružna iskustva stavi na papir.

– Knjiga će biti i o tome kako je Šime ušao u moj život i kakvim lažima se služio. Predstavio se kao milioner iz Kana koji ima svoju vilu. Na kraju sam saznala da je čovek iz Drniša i da se ne zove Simon, kako se predstavio, nego Šime Šiklić i da živi u 40 kvadrata s roditeljima. 

Osim toga, Milica Dabović proteklih meseci bila je u žiži javnosti jer je svoju garderobu prodavala na internetu kako bi prehranila sina. U tome su joj pomogle mnoge koleginica kojima je na „Instagramu” pokazala veliku zahvalnost. Među njima bile su Seka Aleksić, Aleksandra Prijović, kao i Sofija Milošević...

NE PROPUSTITE: Milica Dabović ogorčena: Izabrala sam najgoru osobu da bude otac mog deteta!

 

View this post on Instagram

 

I nema dalje, a nema ni blize...

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on Aug 16, 2020 at 1:35pm PDT

Komentari (0)

Loading