Celebrity News

Životna drama turskog zavodnika: Kivanč Tatlitug u panici, obaveštena policija

Životna drama turskog zavodnika: Kivanč Tatlitug u panici, obaveštena policija

story

Kivanč Tatlitug, najpoznatiji po ulozi u seriji "Strasti orjenta", poslednjih nedelja prolazi kroz veoma teško životno razdoblje.

Plavokosom glumcu i njegovoj supruzi, stilstiknji Bašak Dizer, prete smrću zbog čega je par zatražio policijsku pomoć. Preti im muškarac Sinan Altıntas, koji je donedavno bio u vezi s glumicom Hazar Ergućlu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kıvanç Tatlıtuğ (@kivanctatlitug) дана 12. Апр 2020. у 8:39 PDT

Problem je taj što Sinan nije mogao da preboli raskid sa Hazar, pa je sve molio da ih pomire. Među onima od kojih je tražio pomoć su i Kivanč i Bašak. Šta više, molbe su prerasle u pretnje, pa je ubrzo postalo jasno da je reč o osobi koja ima probleme sa mentalnim zdravljem.

Nije im svejedno zbog prijetnji, zato su i kontaktirali policiju. Sigurni su da Altintas to ne bi zaista uradio, ali su ipak preduzeli sve potrebne mere zaštite.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Başak Dizer Tatlıtuğ (@basakdizer) дана 1. Феб 2019. у 12:31 PST

Kivanč Tatlitug i Bašak Dizer prebrodili bračnu krizu

Turski Bred Pit  se 2016. godine oženio Bašak Dizer a javnost je sve vreme želnjo iščekivala da poznati turski par saopšti lepe vesti o proširenju porodice.

Budući da se često spekulisalo da se poznati par leči od steriliteta, s obzirom na to da od prinove nema ni traga, izgleda da je istina ipak malo surovija.

Ispostavilo se da je lepa stilistkinja, pila antibebi pilule jer nije želela da ostne u drugom stanju. Dobro obavešten naveo je tada da glumac ozbiljno razmišlja o tome da podnese zahtev za razvod braka, jer ga je supruga duboko povredila, pisale su Tv Novele.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kıvanç Tatlıtuğ (@kivanctatlitug) дана 1. Авг 2019. у 6:58 PDT

Pročitajte: Izgleda kao devojčica - Prelepa Šeherzada kakvu još niste videli

– Pre nego što su se venčali, Kivanč i Bašak dogovorili su se da će sačekati sa prinovom, Budući da je i nedugo posle svadbe otpočeo snimanje za seriju „Ljubav iz osvete“ ovaj lepi glumac nije želeo da mu se dete rodi dok je on po ceo dan na setu.

Od završetka snimanja serije pa sve do početka snimanja druge, prošla je skoro jedna godina, te je i zbog drugih obaveza potomstvo ponovo palo u drugi plan.

Nedugo posle toga, kada su se sve obaveze približili kraju, Kivanč je porazgovarao sa svojom suprugom u želji da ona prekine da uzima antibebi pilule, jer je, po njegovom mišljenju, konačno došlo vreme za bebu.

– Ona se složila sa tim, međutim, iako su intenzivno radili na prinovi, test za trudnoću uvek bi bio negativan. Glumcu nije bilo jasno šta se dešava,  budući da je uradio sve analize koje su pokazale da je njegovo reproduktivno zdravlje sasvim u redu, a lekari nisu našli nijedan problem ni kod njegove supruge. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kıvanç Tatlıtuğ (@kivanctatlitug) дана 12. Апр 2017. у 4:05 PDT


Sve je  palo u vodu onog momenta kada je glumac u kanti za otpatke pronašao kutijicu od antibebi pilula i shvatio da Bašak zapravo ne želi da ostane trudna.

Kako navodi izvor, Bašak se plašila gojaznosti u trudnoći.

Komentari (0)

Loading