Celebrity News

Vlada Mandić: Molio sam sve da ćute, da ne kažu Jasmini

Vlada Mandić: Molio sam sve da ćute, da ne kažu Jasmini

story

Vlada Mandić venčanje nikada nije priželjkivao, zbog čega ga je godinama pratio epitet najpoželjnijeg neženje. Bivši rukometaš se te laskave titule i javno odrekao s obzirom na to da sa Jasminom Trnavac već godinama uživa u ljubavi koju je kurnisalo troje dece.

Ipak, da lepu Jasminu odvede pred oltar rešio je i to usred pandemije koronavirusa. Venčanje je zakazao, ali Jasmina je to saznala tek pred odlazak u crkvu.

Venčali su se u manastiru Hercegovačka Gračanica, na brdu Crkvine, sa kojeg se Trebinje vidi kao na dlanu.

Pročitajte: Vlada Mandić i Jasmina Trnavac - Kuća puna dečijih osmeha

‒ Prati me taj epitet, ali ja volim da kažem sve u svoje vreme. Kad sam bio momak i imao vremena za izlaske, malo popularnost i sve to i kad počne to tako da se piše, ne može da se zaustavi kad ti hoćeš. Prijalo mi je tad da malo iz sportske štampe uđem u tu malo žutu, ali nije to sad tako (smeh). Ja sad imam 40 godina, četvoro dece, porodicu, ali i dalje volim da izađem, ali samo provod, bez devojaka ‒ rekao je Vlada za emisiju "Premijera"

Pročitajte: Poklon za nju nema cenu- Vlada Mandić obradovao lepšu polovinu savršenim iznenađenjem

‒Jasmina nije ni znala da sam ja zakazao sve, ona nije očekivala, ja sam sve molio da ćute. Ipak sam joj rekao par dana pre da bi mogla haljinu da spremi, u Trebinju smo to obavili u malom krugu prijatelja i porodice. Meni taj papir ne znači ništa, Jasmina i ja smo zajedno 6 i po godina, imamo troje zajedničke dece i nekako je to bilo vreme. Nije to bilo klasično sve, ali eto, mi smo svi takvi ‒rekao je bivši rukometaš.

Komentari (0)

Loading