Celebrity News

Oduševiće vas kad vidite šta Darko Lazić radi sa sinom

Oduševiće vas kad vidite šta Darko Lazić radi sa sinom

Darko Lazić- sin Aleksej nova životna radost i pokretač

Pevač Darko Lazić je na teži način iskusio koliko je život dragocen, a podrška najdražih najvažnija.  U oktobru 2018. godine je doživeo tešku saobraćajnu nesreću od koje se i danas oporavlja.

U periodu oporavka podršku su mu pružali najbliži - roditelji ali i izabranica Marina Gagić. U junu 2019. godine stigla je najveća podrška - sin Aleksej.  Kako je pevač u razgovoru za "Story" otkrio, naslednik je njegovom životu doneo novu radost.

– Aleksej nam je doneo novu radost. Obožavam kada smo zajedno. Moram, međutim, da priznam da nisam mnogo ažuran kada je o menjanju pelena, presvlačenju i hranjenju reč. Za te stvari zadužena je Marina. Dogovorili smo se da ona brine o njemu dok je mali, a ja ću tu ulogu preuzeti nešto kasnije, kada poraste (smeh) – rekao je Darko nedavno kada je i rešio da u svom životu okrene novi list.

Darko Lazić zbog prekomerne težine morao na hitnu operaciju!

Podvrgao se laparoskopskom poduhvatu smanjivanja želuca, posle kog je promenio životne navike i drastično izmenio izgled. U zdravim navikama mu pomaže i sin Aleksej u čijem društvu vozi bickl po rodnom Brestaču.

Darkova izabranica je na Instagramu objavila je zajedničku fotografiju Lazića i njihovog sina.

- Otisli da haraju ulicama Brestača - napisla je Marina uz pomenutu fotografiju.

Darko Lazić  neće se zaustaviti na broju tri jer želi veliku porodicu. 

Pevač Darko Lazić poželeo je treće dete čim se rodio Aleksej, ističe izvor blizak folkeru za „Informer”.

– Kod Darka nema čekanja, on sve voli sad i odmah. Poželeo je treće dete čim mu se rodio sin, ali mu je Marina objasnila da je bolje malo da sačekaju – priča izvor za „Informer” i dodaje:

– On obožava decu i Alekseju je baš posvećen. Veoma pati što sa ćerkicom Lorenom, koju je dobio sa Anom Sević, ne može da bude svakog dana. Želja mu je da ima puno dvorište dece.
Pevač Darko Lazić potvrdio je da radi na trećem detetu…

– Marina i ja se nećemo zaustaviti na jednom detetu i jedva čekam da dobijemo bebu. Želim da mi Marina rodi još petoro dece! Što više, to bolje! Dece nikad dosta – poručuje Lazić.

Komentari (0)

Loading