Celebrity News

Porodila se Sofija Milošević! Pogledajte prvu sliku iz porodilišta!

Porodila se Sofija Milošević! Pogledajte prvu sliku iz porodilišta!

story

Porodila se Sofija Milošević. Lepa manekenka donela je na svet zdravog i preslatkog dečaka, a ovu vest sa svima podelio je proslavljeni fudbaler, Luka Jović.

Porodila se Sofija Milošević - Stigao je dečak 

Luka Jović, fudbaler "Real Madrida" podelio je na svom "Instagram" nalogu srećne vesti. Sofija se porodila u Madridu, a na najnovijoj fotografiji koja je isplivala iz porodilišta, svi izgledaju srećno i zadovoljno.

Sofija Milošević izgleda fenomenalno, a na koga će da liči naslednik, ostaje da vidimo.

NE PROPUSTITE: Trudna Sofija Milošević uživa na jahti: Za nju je ovo leto dobitno! (foto)

Porodila se Sofija Milošević - Veridba pre rođenja sina

Pre manje od mesec dana Luka Jović verio je svoju izabranicu na ostrvu Kapri, a planove za ovaj prelep trenutak isplanirani su mnogo ranije. Prelepa manekenka nije ni slutila da će na njenoj ruci zasijati skupocen komad nakita, dok se opuštala na prelepom italijanskom ostrvu i to, u poodmakloj trudnoći.

Evo kako se sve odigralo…

– Do poslednjeg trenutka bilo je neizvesno kako će se sve odigrati i hoće li u nekom momentu Sofija shvatiti o čemu se radi. Nakon što su ručali na ostrvu, uputili su se na jahtu, gde je Luka zamolio skipera da ne idu daleko od ostrva, već da popodne provedu uz priobalje ovog romantičnog mesta.

– U tom momentu Sofija je izašla na palubu kako bi telefonirala, a nijednog trenutka nije mogla da nasluti šta će se dogoditi u narednih nekoliko minuta – rekao je tada izvor blizak paru, i dodao:

– Dok je ona vodila neobavezni razgovor, Luka je sa kutijicom izašao na palubu i kleknuo ispred nje. Sofija je spazila šta se dešava, te je od sreće počela da plače. Luka ju je potom upitao da li želi da se uda za njega. Usledio je potvrdan odgovor od Sofije, a nakon toga i poljubac.

NE PROPUSTITE: Nabacila 15 kilograma: Trudna Sofija Milošević i dalje bomba!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 16, 2020 at 8:15am PDT

Porodila se Sofija Milošević, a kad će svadba? 

U neočekivanom vatrometu ljubavi koji se razbuktao, Sofija nije ni slutila da prsten koji joj je poklonio Luka vredi nekoliko hiljada evra.

Ubrzo su krenuli prijatelji da im čestitaju, a zajedno s njima na brodu bio je Lukin drug koji će mu biti kum na venčanju. Nakon toga, otišli su na večeru u najprestižniji restoran na ovom ostrvu. Luka je prsten koji vredi nekoliko hiljada evra kupio u Madridu, nekoliko dana pre polaska na put.

Pored materijalnog dela, Luka je izuzetno pažljiv i lojalan muškarac, pa su tako da bi sačuvali Sofijino i bebino zdravlje, svadbu pomerili za proleće 2021 kada će upriličiti gala slavlje za pamćenje.

– Svadbu planiraju tek nakon porođaja, odnosno kada se steknu uslovi da mogu da se održavaju venčanja. Po svemu sudeći, par će veliku svadbu napraviti tek na proleće 2021. godine u Beogradu.

Ovim putem čestitamo novopečenim roditeljima, a saznanje kako se zove naslednik, željno iščekujemo...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Real Madrid Wags Hungary (@realmadridwagshungary) on Aug 17, 2020 at 10:29am PDT

Komentari (0)

Loading