Celebrity News

Sin Sofije i Luke dobio prelepo ime, ali mnogi ne znaju njegovo pravo značenje!

Sin Sofije i Luke dobio prelepo ime, ali mnogi ne znaju njegovo pravo značenje!

Sin Sofije i Luke koji je juče došao na svet, dobio je preslatko ime. Nakon fotografije iz porodoilišta, ime prinove iščekivano je s nestrpljenjem. Preslatki dečak zove se Aleksej, prenose domaći mediji.

Sin Sofije Milošević i Luke Jović - Aleksej, ime koje znači zaštitnik ljudi 

Dugoočekivani naslednik dobio je prelepo ime koje je izvedeno od imena Aleksandra. Aleksej, kako se zove sin Sofije i Luke znači zaštitnik ljudi, muževani i hrabar muškarac.

Osim toga, ovo ime koristili su Stari Grci, a označavalo je "branioca" i "onoga koji pomaže", prenosi "Blic Sport".

Ovo ime rasprostranjeno je u svim delovima sveta, a kod nas, još jedan estradni par pre par meseci dobio je sina i da mu je isto ime. Reč je o nasledniku Darka Lazića i Marine Gagić, malom Alekseju.

NE PROPUSTITE: Porodila se Sofija Milošević! Pogledajte prvu sliku iz porodilišta!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 26, 2020 at 10:08am PDT

Sin Sofije i Luke stigao nakon veridbe, uskoro i gala venčanje

Juče sve je obradovala vest da se Sofija Milošević porodila u Madridu. Srećnu vest podelio je Luka Jović na "Instagram" priči i tom prilikom pokazao sliku iz porodilišta. Manekenka je izgledala veoma dobro, srećno i zadovoljno.

NE PROPUSTITE: Trudna Sofija Milošević uživa na jahti: Za nju je ovo leto dobitno! (foto)

Nakon spektakularne veridbe koju joj je priredio na prelepom ostrvu Kapri, Sofiju i Luku očekuje i gala svadba na proleće 2021. godine.

Zbog situacije s koronavirusom, ali i Sofijine trudnoće, brižan Luka Jović dao je sve od sebe da zaštiti svoju suprugu i bebu kako bi u trenutnoj situaciji ostali zdravi.

Njih dvoje sada očekuju slatke muke, a do svadbe ima još mnogo vremena. Ne sumnjamo da će novopečena mama pažljivo isplanirati sve detalje, a informacije o venčanju koje će pratiti ceo svet, iščekujemo s nestrpljenjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 22, 2020 at 10:05am PDT

Komentari (0)

Loading