Celebrity News

Pre Irfana Mensura Srna Lango je imala jedan brak: Ovo je njen prvi muž sa kojim ima sina (FOTO)

Prvi muž Srne Lango mladalačka je ljubav glumice

Pre Irfana Mensura Srna Lango je imala jedan brak: Ovo je njen prvi muž sa kojim ima sina (FOTO)

Mirko Tabašević

Prvi muž Srne Lango dugo je bio enigma za javnost.

Dramska umetnica sve do udaje za kolegu Irfana Mensura skrivala je intimu, iako se pre toga o njoj već dosta toga znalo.

Pročitajte: Posne sarmice Srne Lango su kao iz najboljeg restorana - Irfan ih je obožavao (Foto)

Budući da je ćerka novinarskog para Dunje i Milana Milićevića Langa, od malih nogu bila je izložena znatiželji javnosti.

 

 

Ipak, čini se da joj je tokom studentskih dana pošlo za rukom da skrije emotivne odluke, najpre podatak da se zaljubila, potom da se udala, ali i da je tadašnjem izabraniku rodila dete. 

I danas je retko kome poznato ko je prvi muž Srne Lango.

Tek najbliži prijatelji i rodbina glumice upoznati su sa likom i delom muškarca kome je davnih dana pošlo za rukom da osvoji njeno srce i istovremeno joj podari najlepši poklon, sina Aleksu.

 

 

O dotičnom gospodinu zasebno Srna nikada nije želela da govori, tek pre par godina od nje se mogao čuti komentar na temu oba braka i oba bivša supruga sa kojima, navodno, ona ima odličnu komunikaciju.

- Ja ne znam šta nije jasno. Ja sam imala dva divna braka i imam dva divna bivša muža, trenutno nemam trećeg, ali Bože moj - kazala je otresito dramska umetnica, koju ovih dana publika može pogledati u seriji "Zakopane tajne".

Takođe ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama, prevashodno Instagramu, gde češće objavljuje detalje njene privatnosti. Fotografije stana, slike sa kolegama, sestričinama, sinom, koga je dobila sa Irfanom, Pavlom Mensurom.

Istovremeno sa pratiocima deli kadrove sa starijim naslednikom Aleksom, kome je prezime Golubović.

Boško Karanović

 

Taman kada se pomislilo da je ovo jedini podatak o prvom Srninom suprugu, ona je u priči vezanoj za sina otkrila da je njen bivši izabranik preduzetnik. 

- Moj sin je prvo studirao na Pravnom fakultetu u Beogradu, da bi naknadno odlučio da ode na produkciju. Na kraju je i sebi i meni priznao da njega studije ne zanimaju i da želi da se zaposli.

Pročitajte: Srna Lango se OŠIŠALA na nulu - Pogledajte kako joj stoji, mišljenja su baš podeljena (FOTO)

- Mada sam se dugo bunila i molila ga da ne odustaje tako lako ili da bar zamrzne godinu, doneo je neopozivu odluku kojoj sam ja na kraju dala blagoslov. Sada planira da započne privatni biznis sa svojim ocem - rekla je ranije ona.

 

 

Prvi muž Srne Lango, dotični Golubović, po svemu sudeći je biznismen koji zazire od medija i očigledno ne voli da se o njemu govori.

 

 

Komentari (1)

Loading
Mery M.

23:24 11.06.2024

Liči na baba Nikosavu! A otac mu je bio advokat, napaljen lik, umislio da je veliki šmeker. Srna ga ladno oduvala!