Celebrity News

Danijela Dimtrovska izgleda savršeno: Nikada nisam bila na dijetama, ali ipak postoji jedna tajna

Danijela Dimtrovska izgleda savršeno:  Nikada nisam bila na dijetama, ali ipak postoji jedna tajna

Danijela Dimtrovska - ishrana izbalansirana na pravi način je ključ dobre linije

Nekadašnja manekenka Danijela Dimitrovska Amidžić (33) internacionalnu slavu stekla je kao model, a potom se zbog ljubavi vratila u Srbiju.

Svetske modne piste zamenila je porodicom. Osam godina je u harmoničnom braku s voditeljem Ognjenom Amidžićem, s kojim ima sina Matiju. Osim što je privržena supruga i majka, ona je uspešna preduzetnica koja s lakoćom obavlja dve delatnosti.

Uz to, pravi je primer da se sve može kad se hoće uz dobru organizaciju. Kada vidimo njene fotografije nastale na letovanju, s kog se vratila pre desetak dana, ne možemo da s njom ne "pretresemo" teme koje se tiču dobrog izgleda i žrtve koja se mora podneti zbog toga. A Danijela tvrdi da je u njenom slučaju ključ u dobrom balansu ishrane, treninga i planiranja vremena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) дана 16. Авг 2020. у 2:38 PDT


Vlasnica modne agencije "Models Inc Srbija", u kojoj devojkama pomaže da ostvare san koji je ona proživela i nađu se na naslovnicama i svetskim pistama, uz to je vlasnica vrlo popularnog kozmetičkog i beauty salona u Beogradu. Ona kaže da je za planiranje svih obaveza i slobodnih aktivnosti najvažnija dobra organizacija.

– Moj je izbor da radim na dva fronta i u tome uživam. Navikla sam da su mi organizovani čitavi dani i to me ispunjava, a sastavni deo te organizacije svakako je i trening, vreme za opuštanje i moje prijatelje. Takođe je veoma važno u svemu naći meru, koliko god je to moguće – kaže Danijela koja trenira od najranijeg detinjstva.

Posle rođenja sina, u medijima je otkrila da je s vežbanjem počela četrdeset dana nakon porođaja.

– Prosto ne mogu da zamislim svakodnevicu bez fizičke aktivnosti. Volim brzo hodanje i često pređem i više od deset kilometara u šetnji. Ne vezujem se stalno za jednu vrstu treninga i s vremena na vreme menjam vežbe, pa tako pravim kombinaciju joge, vežbica na parteru i kardioboksa. U proseku imam tri treninga nedeljno a kada imam vremena, ubacim i brzo hodanje – kaže supruga popularnog TV voditelja koja je otkrila da tokom dana pije barem litar i po vode.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) дана 16. Јун 2020. у 7:12 PDT

Pročitajte: Danijela Dimitrovska -  modeling me je spasao teškog života

Sa sobom uvek nosi jednu flašu od litar i po kako bi znala koliko je tečnosti popila tog dana. Danijela je objasnila da je hidriranje zapravo temelj za dobre kreme, jer čovek mora da bude hidriran kako bi se to manifestovalo na njegovoj koži. Popularna vlasnica modne agencije pokazala je sjajnu figuru u muzičkom spotu za pesmu "Dodaj gas", koji je snimila sa suprugom Ognjenom u januaru, tokom letovanja na Maldivima.

– Mentalno i fizički navikla sam na vežbanje. Treninzima održavam kondiciju i fizički ostajem u dobroj u formi, ali su mi bitni i za mentalni sklop jer mi dođu kao antistres terapija – kaže majka sedmogodišnjeg Matije, koji je nedavno krenuo u prvi razred. Pitali smo je da nam nešto više kaže o karidioboksu, koji je u svetu popularizovala njena brazilska koleginica Adrijana Lima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) дана 16. Апр 2020. у 8:26 PDT

Pročitajte: Danijela Dimitrovska Amidžić - U inostranstvu se potencira isključivo prirodni izgled

– To je vrlo intenzivan trening u sklopu kog radim na snazi i kondiciji. Ima tehnički deo, gde pravilnim boks udarcima aktiviram određene mišiće i tako održavam njihov tonus. Trening mi traje sat vremena i jedan je od zahtevnijih koje praktikujem – otkriva manekenka koja je budućeg supruga Ognjena upoznala 2009. godine, tokom gostovanja u njegovoj emisiji "Amidži šou".

Ona nikada nije bila pobornik dijeta, već zdravog izbalansiranog načina ishrane.

– Trudim se da jedem što zdravije, a to podrazumeva i broj obroka i njihov kvalitet. Naravno da ponekad zbog obaveza ne stižem to do kraja da sprovedem u delo, pa tada ne biram šta jedem. Imam četiri do pet obroka u toku dana, sa užinama. Moram da naglasim da sam hedonista i da nikada nisam bila na dijetama, ali je u mom slučaju "tajna" u tome da jedem gotovo sve, samo u manjim količinama – otkriva svoj recept vitkosti Danijela, koja ne krije da je njen salon mesto na kome se neguje, ali i opušta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) дана 12. Сеп 2019. у 8:51 PDT


– Salon je moja oaza, mesto na kom maksimalno uživam. Od tretmana lica, pedikira, manikira, pa sve do masaža, sve mi prija. Omiljeni kozmetički tretmani su mi drenaže tela, pomoću kojih oblikujem noge, zadnjicu i izbacujem višak tečnosti iz tela. Uz fizičku aktivnost, smatram da anticelulit masaže lepo zatežu i definišu noge – završava Srpkinja koja je svojevremeno u Njujorku radila kao model čuvenog bredna "Victoria's Secret".

 

Komentari (0)

Loading