Celebrity News

Gagi Đogani od zvezde strmoglavo do dna: Upropastio karijeru, uništio život – a evo šta kaže nakon noći u pritvoru

Gagi Đogani od zvezde strmoglavo do dna: Upropastio karijeru, uništio život – a evo šta kaže nakon noći u pritvoru

Gagi Đogani – problemi kojima se ne nazire kraj

Poznati denser koji je devedesetih godina bio na vrhuncu karijere danas živi na račun stare slave. Hitove i nastupe zamenio je učešćima u rijaliti programima, a nekih loših navika, čini se,  nije uspeo da se reši. Njegova ćerka Luna govorila je kako je tokom njenog odrastanja otac koristio nedozovoljene supstance:

– Počeo je da koristi razne supstance, ponašao se užasno prema nama. Nije imao osećaj da sam mu dete. Nije imao osećaj da nas zove. Nije imao vremena da nas viđa... – pričala je, a denser je potvrdio da je u to vreme njegov život krenuo lošom putanjom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo || Proud Fan 🦋 (@luna.djo.support) дана 6. Сеп 2020. у 3:32 PDT

Pročitajte: Gagi Đogani „poludeo“ zbog Anabeline izjave da je varao s njenim drugaricama – Ona hoće da bude žrtva, nije zadovoljna svojim životom!

– Kajem se zbog svega, naravno. Luna nije ispričala razlog zbog kojeg sam krenuo stranputicom. Ja nisam taj profil narkomana, ja sam čovek umetnik, celog života sam se bavio sportom, 15 godina sam igrao fudbal. Igranje i koreografija bili su mi sve u životu. Jednostavno, razlog mog odavanju poroku bio je moj emotivni razdor koji je usledio kao posledica razvoda od Anabele. Meni je tada propao svet, porodica mi se raspala. Propao mi je život. Najteže mi je bilo zbog dece. Sam razvod mi je teško pao. Svima razvod teško padne, neko ode i skoči s mosta, ubije se, neko ode u alkoholizam, neko u drogu. Ja sam izabrao drogu. Tu sam pronašao utehu i smatrao sam da ću teške momente i bol da prebrodim uz drogu. Bio sam nestabilan, nisam mogao da shvatim da mi se porodica raspala i da mi je sve propalo kao kula od karata, a u celoj priči bilo je najteže mojoj deci – istakao je svojevremeno denser koji je uhapšen zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci, a potom i pušten da se brani sa slobode.

– Dobro sam, hvala što brinete. Upao sam u probleme, ali rešiću ih sam. Hvala na razumevanju – napisao je Gagi na svom „Instagramu”.

Tim povodom, oglasio se i njegov rođeni brat Đole Đogani

Pročitajte: Gagi Đogani besan zbog Anabelinih reči – Ona hoće da bude žrtva, prevršila je svaku meru!

– Ja svoju porodicu čuvam, a sve članove familije, koja je zaista velika, volim, poštujem, ukoliko sam u mogućnosti pomognem ili dam savet i želim im svako dobro.

– Nikoga se ne odričem, ali želim da se ogradim od svih postupaka i dela koja su učinili drugi. Tu sam i spreman sam da odgovaram samo za svoja dela. Razmislite malo, da li vi možete da kontrolišete i budete odgovorni za nešto što je uradio vaš brat, snaja, bratanica, sestra, otac – istakao je denser u saopštenju i naglasio da je ponašanje brata uticalo na popularnost njegovog hita.

Pročitajte: Đole Đogani s knedlom u grlu govori o bratu: Žao mi je Gagija

– Pre dva dana izašla je pesma „Zabranjena ljubav” i nalazi se u trendingu u celom regionu, međutim, sve to je zatrovano ružnim i neodgovornim ponašanjem ljudi iz moje familije. Dokle više? Tri godine rijalitija, iznošenje laži, neosnovani napadi, razne smicalice i budalaštine radi privlačenja pažnje, ne želim da pominjem imena – oni su za mene beznačajni. Želim da zaštitim decu koja ne treba da se stide zato što u porodici postoje neodgovorni ljudi. Oni imaju svoju budućnost i treba da je kreiraju po svojim zaslugama, a ne da ih neko etiketira samo zato što nose isto prezime. Ne odričem se nikoga, više nikoga i ne osuđujem, samo želim da se ogradim od svega što nisam uradio ja lično – poručio je denser.

Komentari (0)

Loading