Celebrity News

Potez Filipa Živojinovića raspametio Priju, sve žene sanjaju ovakvog muškarca!

Potez Filipa Živojinovića raspametio Priju, sve žene sanjaju ovakvog muškarca!

Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović žive život iz bajke, a sada je Prija otkrila detalje s početka njene i Filipove veze.

Popularna pevačica koju često zovu Breninom snajom, već dve godine živi u skladnom braku s Filipom, a pre malo više od godinu dana na svet je došao i plod njiihove ljubavi - preslatki sin Aleksandar.

PROČITAJTE: Aleksandra Prijović: Brena je obična žena, baš kao i moja majka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Aug 19, 2020 at 5:08am PDT

Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović - Ljubav koja ne poznaje granice

Da su žene sposobne da vole bezgranično dokazala je i pevačica otkrivši da je na početku veze s Filipom bila sposobna da posle svojih nastupa putuje za Ameriku kako bi vreme provela sa njim, a potom ponovo išla na zakazane tezge.

Za ovu ljubav, Aleksandra je bila spremna da putuje s jednog kraja sveta na drugi samo da bi bila blizu svog muškarca...

- Toliko sam bila zaljubljena u Filipa da recimo, kada sam imala nastup u Austriji ili u Nemačkoj, kupila sam kartu za Ameriku da odem da vidim Filipa samo na 4 dana jer nisam mogla da izdržim bez njega. A onda pravo iz Amerike sletim na neku narednu svirku - rekla je Aleksandra u emisiji „Realna priča''.

PROČITAJTE: Aleksandra Prijović o svađi s Anastasijom: Odnos koji je prekinut bez objašnjenja, ali sada je sve jasno!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Aug 18, 2019 at 3:26pm PDT

Aleksandra se zatim prisetila Filipovog gesta koji ju je ostavio bez teksta...

- Kada je jednom dolazio kod mene pitao me je šta da kupi da pijemo. Ja sam mu rekla da ne pijem ništa, već samo vodu i čovek mi donese paket vode.

Podsetimo se...

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčali su se u junu 2018. godine, a ubrzo potom dobili su i preslatkog sina Aleksandra. Dve godine žive u skladnoj zajednici, a porodični odnosi savršeno funkcionišu. Aleksandra je Brenina miljenica i obožava svog preslatkog unuka, a Prijin kum, Aco Pejović više puta je posvedočio da je pevačica divna snaja, supruga, majka i kuma.

Komentari (0)

Loading