Celebrity News

Tamara Krcunović ne veruje u brak: Nekim ljudima se ljubav nikada ne dogodi

Tamara Krcunović ne veruje u brak: Nekim ljudima se ljubav nikada ne dogodi

story

Tamara Krcunović - Glumica koja je osvojila srca mnogobrojne publike, za "Story" magazin odgovara na pitanja o ljubavi, braku i karijeri...

Glumica koju ćemo krajem oktobra gledati u novoj komediji Televizije “Pink” otkriva da i dalje traga za odgovorima kako pronaći idealnog partnera. U brak ne veruje, a ovom prilikom otkrila je i da će uskoro početi da gradi svoju oazu mira pored Beograda...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Krcunović (@tamarakrcunovic) on Nov 20, 2018 at 9:22am PST

Tamara Krcunović - Glumica neprikosnovene lepote

Dramska umetnica poznata po izvanrednim transformacijama rođena je u Beogradu, dok je detinjstvo provela u Alžiru. Tamo je stekla prve simpatije, ali i odlično znanje francuskog jezika. Kao mala, od dede je dobila nadimak Badura, po najlepšoj ženi iz “Hiljadu i jedne noći”, a kroz osmeh voli da naglasi da je tih godina sanjala da postane cirkuski akrobata.

PROČITAJTE: Tamara Krcunović i Miloš Timotijević: Igraju scene iz bračnog života i otkrivaju na čemu se zasniva prava ljubav

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Krcunović (@tamarakrcunovic) on Sep 11, 2020 at 7:42am PDT

U glumu se zaljubila tokom tinejdžerskih dana.

Put ju je odveo na Fakultet dramskih umetnosti, gde je diplomirala na klasi profesorke Gordane Marić. Svega četiri dana po sticanju diplome saznala je da je dobila stipendiju Nacionalnog konzervatorijuma u Parizu, gde je svoj talenat nadogradila.

Nasuprot brojnim uspesima koje je tokom osam godina rada u francuskoj prestonici ostvarila, odlučila je da se vrati za Beograd.

Tada je zaigrala u popularnim projektima, kao što su “Čitulja za Eskobara”, “Nepobedivo srce”, “Selo gori, a baba se češlja”, “Jagodići”, dok je srca publike nešto kasnije osvojila tumačeći uloge u serijama “Vojna akademija”, “Urgentni centar”, “Ubice mog oca”.

PROČITAJTE: Ono što je Andrija Kuzmanović rekao o vrelim scenama pred kamerama sa Natašom Ninković oduševiće sve žene

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Krcunović (@tamarakrcunovic) on Mar 30, 2020 at 5:49am PDT

Kroz mesec dana talentovanu Beograđanku gledaćemo u komediji “Zlatni dani” urađenoj po poslednjem scenariju Gordana Mihića.

– Čast mi je što sam deo projekta našeg najnagrađivanijeg pisca. U njegovom radu najviše mi se dopalo to što nas je vratio u neke srećnije dane, kada su postojale pitomije i lepše porodice, kada su ljudi bili finiji – započinje priču glumica koja u novom televizijskom ostvarenju tumači ulogu Marije Mace Gajić, žene koja nakon svega 48 sati od stupanja u vezu s muškarcem odlučuje da se uda za njega.

– Maca je imala sreću da nakon izlaska iz prvog braka ostvari bliskost i vezu s još jednim muškarcem. Kako je to čudno, nekim ljudima se ljubav nikada ne dogodi, a njoj, eto, dva puta.

- Volim da napomenem da mi susret nje i njenog partnera, kojeg tumači Andrija Kuzmanović, liči na onaj sudbinski koji su imali Romeo i Julija. Sreli su se i momentalo zaljubili, a potom odlučili da započnu zajednički život, što je neuobičajeno, naročito za ljude u zrelim godinama koji imaju decu.

PROČITAJTE: Iva Štrljić: Verujem u čuda, svakodnevno očekujem poziv iz Holivuda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Krcunović (@tamarakrcunovic) on Mar 1, 2020 at 5:25am PST

Tamara Krcunović- Glumica koja traga za definicijom ljubavi, ali ne veruje u brak

Tamara tvrdi da je i sama svojevremeno bila sklona zaljubljivanju na prvi pogled, ali da nikada sebi nije dozvolila ishitrene reakcije.

– Mislim da čovek mora ozbiljno da bude čvrknut da bi se prepustio tome na način na koji su to učinili likovi u seriji. Stalno sam, pre nego što smo počeli da snimamo, pronalazila razlog za njihovo ponašanje i postavljala pitanje šta je još pored hemije među njima proradilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Krcunović (@tamarakrcunovic) on Feb 25, 2019 at 7:02am PST

- Znate, i meni se često svidi prodavac na ulici pa ne idem da živim s njim – kazala je sa osmehom glumica, koja ne krije da i nakon sijaset pročitanih knjiga, odigranih uloga u filmu i na pozorištu i emotivnih razočaranja još uvek traga za definicijom ljubavi.

– Zbunjeni smo kada je reč o muško-ženskim odnosima. Večita su pitanja kako prepoznati ljubav, iz čega napraviti izbore za životnog partnera, a suština je zapravo u tome da danas niko od nas nije spreman na kompromise.

- Mislim da nas je vreme u kojem živimo nateralo da se fokusiramo na materijalno, uvereni da ćemo posle, kada se obezbedimo finansijski, moći da se posvetimo emotivnom.

- Međutim, često se događa da čovek sazida kule i u njima sedi sam ili s pogrešnom osobom.

PROČITAJTE: Jelena Gavrilović pokazala telo u bikiniju, pred njom su se i stene istopile!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Krcunović (@tamarakrcunovic) on Feb 20, 2020 at 1:22pm PST

Glumica koja nerado govori o svojim ljubavnim izborima naglasila je da nema lepo mišljenje o braku kao instituciji.

– Mislim da na ljude ne utiče mnogo to da li je njihov odnos ovekovečen papirom. Verovatno bi trebalo da mi se dogodi Macina sudbina pa da promenim mišljenje (smeh) – rekla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Krcunović (@tamarakrcunovic) on Oct 12, 2019 at 9:49am PDT

Budući da dosta radi, za sam kraj pitali smo Tamaru pronalazi li vremena za emotivni život i opuštanje s prijateljima.

– Često čujem kako kažu da je glumački posao lagan, ali to nije uvek tako. Dešava se da smo po ceo dan na snimanju, onda dođemo kući i učimo tekst za sutra, samim tim vremena za privatni život je malo, što dovodi do fizičkog i psihičkog opterećenja. Poslednjih meseci pokušala sam da se fokusiram i na druge stvari osim na posao. Imala sam vremena da razmislim o svemu i posvetim se prioritetima.

PROČITAJTE: Glumica Anđelka Prpić iskreno: Tihi kraj posle devet godina!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Krcunović (@tamarakrcunovic) on Jul 28, 2018 at 10:37am PDT

- Shvatila sam da glumi mogu da dam samo ono što od života uzmem. A život je nepredvidiv, u jednom trenutku je romantična komedija, u drugom drama ili tragedija. Ako ništa ne doživim, teško da mogu da glumim. U slobodno vreme volim da odem na izložbu, u operu, na Kolarac, ali i da se potpuno raspištoljim s društvom u kafani, a nedavno sam odlučila i da napravim kuću blizu Beograda, gde ću imati mir i mogućnost da se posvetim sebi – zaključila je Tamara.

Komentari (0)

Loading