Celebrity News

Borba Anđelke Prpić: Povukla sam se da ovo odležim

Glumica se ipak oseća dobro

Borba Anđelke Prpić: Povukla sam se da ovo odležim

story

Glumica Anđelka Prpić spada u osobe koje jako vode računa o svom zdravlju. Shodno tome, vrlo se pridržavala i mera predostrožnosti u vezi s korona virusom.

Ipak, zbog prirode svog posla i stalnog angažovanja u serijama, redovno se testirala na korona virus i poslednji rezultat je bio pozitivan. Glumica otkriva da je imala blage simtpome koji nalikuju prehladi.

 

 

 

–  Pozitivna sam na Kovid 19, bez simptoma sam ali pošto mi glumci koji snimamo serije moramo redovno da se testiramo, uradila sam test i pozitivna sam.  Zato sam sad na distanci. Jesam malo osećala simptome, ali isto kao ranije kad sam bila prehlađena, malo peckanje grla, malo curenje nosa i to je nešto što ranije ne bih ni tretirala. Dobro se osećam, i povukla sam se da ovo odležim, da se primirim, pa da nastavimo gde smo stali –  rekla je Anđelka kada uključila u emisiju "Drž' ga Božo" iz svog doma.

Podsećamo, nedavno je i voditeljka Marija Kilibarda objavila da je pozivna na koronavirus

Instagram

Instagram

 

 

 

– Nisam imala temperaturu ni jedan dan, imala sam blagu malaksalost. Posebno sam osećala tu neku težinu oko vrata i u predelu plećki, taj zamor je nešto što nikoga ne preskoči. To su mi rekli i ljudi koji su imali takođe virus. – istakla je Marija koja je od saznanja da je pozitivna u samoizolaciji, a evo kakvo joj je iznenađenje priredio dečko Branislav Vučelić

Komentari (0)

Loading