Celebrity News

Iznenađenje koje neće zaboraviti: Devojka Luke Raca glumcu originalno čestitala rođendan (foto)

Luka Raco rođendan proslavlja, ali se čestitki od svoje devojke Vanje nije nadao, bar ne, onakvoj, kakvu mu je ona priredila.

Iznenađenje koje neće zaboraviti: Devojka Luke Raca glumcu originalno čestitala rođendan (foto)

Jednom od omiljenih glumaca, trideseti rođendan čestitali su brojni prijatelji i kolege, ipak, čestitka njegove devojke Vanje, privukla je najviše pažnje na društvenim mrežama.

Vanja je Luki rođendan čestitala uz do sada neviđenu fotografiju, koju je obradila u popularnoj aplikaciji, pa Luka na njoj izgleda kao starac. Njen komentar bio je još simpatičniji.

– Godine su samo broj. Da si mi uvek tako nasmejan. 30 –  napisala je Vanja.

Pročitajte: Miljenici ženske publike Luka i Stevan u zagrljaju ovih lepotica (foto)

Instagram printscreen @vanja.markovic

 

 

Otkad je Luka Vanju predstavio javnosti, ekskluzivnim fotografijama za naš magazin, oni važe za jedan od omiljenijih parova domaće javnosti. Njihova energija i ljubav vidljive su na svakoj fotografiji, a jednom prilikom, otkrili su kako je počela njihova ljubavna priča:

– Reč je o poznanstvu putem društvenih mreža. Svojevremeno smo nakratko stupili i u komunikaciju, ali na tome se sve završilo. Ona je u međuvremenu otputovala u Milano gde je završavala master studije arhitekture i tek nedavno, nekoliko meseci po njenom povratku, počeli smo ponovo da se dopisujemo, a potom smo izašli i na kafu. Već na početku razgovora osetili smo da smo jedno za drugo. Ni sanjali nismo da će se sve tako ubrzano odvijati. Ni sa kim do sada nisam imao ništa slično. Sve mi je to novo, ali prepustio sam se i uživam u trenutku, što je slučaj i kod nje – rekao je Luka tada.

Pročitajte: Luka Raco prvi put predstavlja izabranicu Vanju - Na korak do venčanja!

 

 

Komentari (0)

Loading