Celebrity News

Slađa Delibašić bez dlake na jeziku: Na estradi prijateljstvo ne postoji

Slađu Delibašić estrada više ne zanima, potpuno je posvećena svojoj porodici i poslu, ona je sada uspešna preduzetnica koja se povukla iz javnog života.

Slađa Delibašić bez dlake na jeziku: Na estradi prijateljstvo ne postoji

U životu pevačice Slađe Delibašić za estradu više nema mesta. Iako je prisutna na muzičkoj sceni gotovo tri decenije, poslednjih godina ona se povukla iz javnosti i zato je ne viđamo više tako često.

Poznato je da Slađa uvek otvoreno govori o svemu, ali i da nema dlake na jeziku. Sada je priznala da ne voli popularna “estradna prijateljstva” jer su puna sujete.

Pročitajte:Slađa Delibašić - Dešava mi se da sve pare potrošim i ostanem samo sa 10 evra u džepu!

– Iskrena da budem, ne družim se ni sa kim sa estrade. Živim svoj život. Ta foliranja, sujeta, navodno se ništa ne može stići. Pa, ja sam na estradi 30 godina i stižem sve. I da skuvam, i da sredim kuću. Žena koja je sposobna, može uraditi milion stvari. Mislim da malo časnih ljudi ima na estradi, i što se tiče žena, ali i što se tiče muškaraca. Mnogo poročnih ljudi, a ja to ne podnosim, jednom rečju, prezirem – rekla je Slađa i dodala:

– To sam i ćerkama usađivala od malena. Uvek kažem, hvala Bogu što sam ih izvela na pravi put. Sada su odrasle i o nekim stvarima više ne mogu ja odlučivati, ali mogu da podržim, usmerim i kažem šta ne valja.

Pročitajte: Slađa Delibašić - Muka mi je više od Đoganija!

Ona naglasila da se najviše posvetila svom biznisu i porodici.

– Potpuno sam promenila život. Posvetila sam se unuci, vrtiću, ćerkama i stvarima koje nisu vezane za estradu. Estrada više nije kao što je nekad bila. Onaj ko nema šta da radi, sad peva. I u vreme kada sam se ja bavila muzikom, bilo je pokušaja da se neki probiju na scenu, ali se znalo šta su narodnjaci, a šta zabavnjaci. I dalje živim od privatnog biznisa, ali i meni je korona napravila ozbiljan problem u poslu. – bila je iskrena Slađa koja se požalila da više nema pravih muškaraca.

 

Komentari (0)

Loading