Celebrity News

Iznenađenje koje svaka devojka priželjkuje: Dečko Dragane Mićalović očarao glumicu (video)

Rođendan Dragane Mićalović i to jubilarni trideseti protekao je u znaku brojnih iznenađenja, od kojih je glumicu posebno oduševilo ono, koje joj je priredio emotivni partner.

Iznenađenje koje svaka devojka priželjkuje: Dečko Dragane Mićalović očarao glumicu (video)

Uspešna glumica Dragana Mićalović proslavila je trideseti rođendan. Poslednja godina bila je puna uspeha, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Ovaj rođendan Dragane Mićalović obeležila su brojna iznenađenja, a među njima se posebno istaklo romantično iznenađenje, koje je glumici priredio dečko, Stevan Purić.

Boško Karanović

 

Dan je počeo slatkim iznenađenjem, koje je Dragana dobila od svojih kolega sa klase, dok je veče bilo rezervisano za intimnu, romantičnu večeru sa svojim izabranikom. Tokom romantične večere, za Draganu je svirana omiljena pesma, a ona je sve zabeležila i podelila na svom "Instagramu" uz opsi "Moj čovek" i emotikon srca.

Pročitajte: Udaje se Dragana Mićalović, evo ko je muškarac koji je osvojio njeno srce!

Dan je završen poklonom, koji je Dragani izmamio suze radosnice. Naime, prijateljice su joj poslale ogroman buket cveća, koji je kao znak pažnje stigao kao veliko finala Gaginog divnog dana.

Ako se po prvom danu poznaje godina, Gagu očekuje emotivna godina, puna ljubavi i velikih uspeha, za koje je svojim talentom sama zaslužna.

 

 

 

Komentari (0)

Loading