Celebrity News

Kao na venčanju porodice Adams - Nikolas Kejdž peti put stao na ludi kamen

Nikolas Kejdž se oženio peti put i to sa 30 godina mlađom devojkom Riko Šibata. Ceremonija venčanja je izgledala bizarno kao da je u toku snimanje novog filma porodice Adams.

Kao na venčanju porodice Adams - Nikolas Kejdž peti put stao na ludi kamen

Nikolas Kejdž se oženio sredinom februara u Las Vegasu na skromnoj i maloj ceremoniji, a taj datum su odabrali u čast rođendana pokojnog oca Nikolasa Kejdža.

Riko i Nikolas su uskladili toalete za ovaj dan i dok je ona nosila ručno pravljeni kimono u slojevima, glumac je bio u Tom Ford smokingu, a u džepu je imao žuti cvet koji se uklapao uz njen buket.

Pročitajte: Dugo je trajalo - Nikolas Kejdž želi da se razvede posle četiri dana braka

 

Na Tviteru ljudi su masovno komentarisali da ih ošišan i obrijan Kejdž podseća na Lurča iz “Porodice Adams”. Cela atmosfera na venčanju je bila pomalo nadrealna, jer je mlada umesto klasičnih zaveta govorila poeziju Volta Vitmana.

- Istina je, i vrlo smo srećni - rekao je glumac u izjavi za američki portal.

Glumčeva bivša supruga Alis Kim, sa kojom je glumac još uvek u dobrim odnosima, pridružila se proslavi venčanja zajedno sa Kejdžovim sinom Kalom.

Pročitajte: Nikolas Kejdž otkriva - Glumom se neću baviti još dugo

 

 

Nikolas i Riko su se upoznali u Šigi u Japanu malo posle njegovog razvoda od Erike Koike, sa kojom je bio u braku četiri dana, a u dokumentima za poništenje braka naveo je da je bio previše pijan kada se oženio..

Kejdž je Riko zaprosio putem aplikacije za četovanje "FejsTajm" dok je ona bila u Japanu. Riko koja ima 26 godina je četiri godine mlađa od prvog glumčevog sina Kejdža Vestana. Ovo joj je prvi brak.  

 

Komentari (0)

Loading