Celebrity News

Sanja Marinković za "Story": Rođendanske svećice gasila sam suzama

Sanja Marinković protekle nedelje u društvu porodice i prijatelje obeležila je 47. rođendan, tvrdi da joj nije bilo lako da sama kroči u novo životno razdoblje, da je, mada se tek nedavno razvela, emotivno spremna za novu romansu, ali da se u njenom životu još uvek nije pojavio niko ko bi bio vredan pažnje

Sanja Marinković za "Story": Rođendanske svećice gasila sam suzama

Urednica i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković planirala je da prve minute 47. rođendana dočeka u zagrljaju majke i sina Strahinje (13), a potom se zaputi na spavanje, kako bi bila odmorna za sutrašnji rođendanski ručak, koji je osmislila za prijatelje. Taman što je obavila poslednji telefonski razgovor i krenula ka spavaćoj sobi nekoliko minuta posle ponoći na njenim vratima začulo se zvono. Prvo što je harizmatična voditeljka pomislila jeste da se usred koronavirusa nešto ružno dogodilo, te da je neko došao to da joj javi. Zabrinuto je otvorila vrata, na kojima ju je, međutim, čekalo prelepo iznenađenje. Sa svetlucavim balonima i ružama u rukama njene drugarice i snaja uglas su izgovorile rođendansku čestitku, a potom iznenađenje pretvorile u spontani pidžama parti s šampanjacem. Voditeljka tvrdi da joj je to jedna od dražih rođendanskih proslava, jer se bez obzira na odsutnost elegantnog stjlinga i šminke osećala glamurzono, srećno i što je najvažnije voljeno.

Radujete li se još uvek poput deteta detaljima koji po običaju prate rođendanske zabave: pesmici, duvanju svećica...?  

- Svećice na neobičnoj torti bile su poklon drugarice iz Dubaija, a ugasila sam ih sa voljenima pokraj kojih s lakoćom idem kroz život, bilo da je lepo ili teško. Nije lako jednoj dami da sama zakorači u četrdeset osmu godinu života i zato sam zahvalna svima na predivnim željama. Nažalost, jedna osoba više nikada drugog marta neće biti na mojim rođendanskim fotografijama, a to je moj tata. Prazininu u srcu i duši koju osećam niko nikada neće moći da ispuni zato sam na trenutak svećice ugasila i suzama.

Budući da odnedavno i zvanično niste u braku, da li se na listi prioriteta rođendanskih želja nalazi nova ljubav. Smatrate li da ste emotivno spremni za novog emotivnog partnera? 

- Još uvek se na tom polju ništa značajno nije dogodilo što bi prelomilo da neka nova ljubav postane broj jedan. Ne volim veze volim ljubav, a to se retko događa. Ne nedostaju mi pažnja, zagrljaji, poštovanje, pa ni ljubav. 

Pročitajte: Posle burnog perioda, Sanja Marinković konačno ima razlog za sreću (video)

Dušan Petrović

 

Nedavno ste izjavili da vam je, dokle god imate s kim da uživate i smejete, sve ostalo manje važno. S kim se ovih dana najlepše smejete i uživate, šta vam uvek vraća osmeh na lice? 

- Najvažnije za jednu ženu u zrelim godinama je da ima želju za uživanjem u razgovoru, provodu, putovanjima i zajedničkim druženjima, a ja to činim sa sinom, snajom, mamom, braćom, prijateljima i poslovnim saradnicima.

Opširnije pročitajte u novom broju magazina "Story", koji je u prodaji od 10. marta

story

 

 

Komentari (0)

Loading