Celebrity News

Četiri godine od razvoda, Žika Jakšić konačno otkriva: Okružen sam ljubavlju!

Autor: | 12/03/2021

Ljubavni život Žike Jakšića nije tajna, a sada je otvoreno priznao i da je zaljubljen. Žika iza sebe ima dva braka - sa bivšom suprugom Snežanom ima sada već odraslog sina Andreja, a sa TV voditeljkom Dajanom Paunović devetogodišnjeg Dušana.

Četiri godine od razvoda, Žika Jakšić konačno otkriva: Okružen sam ljubavlju!

Poznati voditelj i producent Žika Jakšić svoj ljubavni život nije krio od javnosti i nedavno je rekao da je srećan i da nije usamljen.

Iako je veoma zadovoljan svojim emotivnim statusom, tvrdi da mu je važan korektan i prijateljski odnos sa  bivšim suprugama. On je rekao i da je među prvima znao za Dajaninu novu romansu. Sada je otkrio i kako mu je pošlo za rukom da sa obe gaji i održava zdravu komunikaciju.

On je istakao da smatra da je to zrela odluka i da ne postoji razlog da se ne slažu.

Pročitajte: Žika Jakšić - Ovu Dajaninu tajnu nisam želeo da odam

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zika Jaksic (@zika.jaksic)

-Uspeli smo, jer je to jedna racionalna i zrela odluka. Niko nije nikog toliko povredio da ne može da se prevaziđe taj razlaz. Večno smo povezani kroz našu decu. Treba da ostanemo prijatelji zarad naše dece i nas samih. Kada se desi razvod, nema tu krivice, nema rata. Bilo nam je oboma lepo, ali desi se da se više neko od nas ne oseća dobro, slobodno. I onda oboje počinjemo da patimo. Oboje postajemo nesrećni... A čemu to? I sa prvom i sa drugom suprugom sam ostao prijatelj, tu smo da pomognemo jedno drugom, ne samo deci. Ja sam uvek tu za pomoć i savet, a siguran sam da bi i one meni pomogle - rekao je.

Pročitajte: Žika Jakšić - Nisam sposoban za život udvoje

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zika Jaksic (@zika.jaksic)

Kada je reč o njegovom emotivnom statusu, nedavno je rekao da nije sam, a sada je progovorio i o ženidbi:

-Ljubav imam oko sebe svaki dan, ja živim u ljubavi prema ljudima oko sebe, prema deci... Naravno, stalno živim u ljubavi prema ženama, nikada mi te ljubavi ne nedostaje. Ali ne planiram treći brak. Ne bi bilo fer prema onima koji nisu nikad bili u braku. Neka se oni oprobaju malo, neka vide kako je to. Probao sam dva puta, video sam da mi to ide jedno vreme, pa mi onda ne ide. Nikad ne reci nikad, ali sada o tome, iskreno, ne razmišljam - zaključio je Žika.

Saša Žika Jakšić je pre šest godina predložio svojim saradnicima da bi voleo da napravi muzičko takmičenje sa učesnicima starijim od 45 godina, svi su se začudili. Producent susreo se sa čuđenjem i negodovanjem, a jedno od pitanja koje mu je tada najčešće postavljano bilo je zašto misli da će to iko želeti da gleda. Uprkos lošim prognozama, bivši basista upustio se u realizaciju emisije “Nikad nije kasno” koja svake godine beleži neverovatnu gledanost.

 

Komentari (0)

Loading