Celebrity News

Trudna Nina Janković presekla: Povukla sam se, sve mi je teže

Trudna Nina Janković do sada je vredno radila na petoj sezoni serije „Ubice mog oca”, iako je u poodmakloj trudnoći, a snimanja su trajala i po nekoliko sati dnevno.

Trudna Nina Janković presekla: Povukla sam se, sve mi je teže

Trudna Nina Janković je za magazin "Hello" rekla da joj je ova trudnoća neuporedivo teža od prethodne, ali se trudi da se ne žali. Istakla je da se baš uplašila jer je prvih nekoliko meseci trudnoće imala jake mučnine, a kad su one popustile, dobila je koronu. Srećom, sve se dobro završilo.

Nina kaže da je bilo divno raditi na petom nastavku serije, ali priznaje da joj je ova sezona teže pala zbog blagoslovenog stanja i pandemije.

Pročitajte: Nina Janković otkrila pol bebe, čestitke pljušte

Na snimanju je čitava ekipa posebno vodila računa o lepoj glumici.

– Svi su prema Nini bili ljubazni i pomagali joj. S obzirom na to da je u drugom stanju, često su joj pružali pomoć oko scena koje nisu nimalo naivne. Snimanja su trajala i po nekoliko sati dnevno, ali Nina se nije žalila. Srećna je jer je, i pored napora koji je ulagala, uspela divno da se oseća i svoj cilj privede kraju. Sve je dodatno otežala pandemija zbog koje su svi bili oprezni. Snimila je poslednje kadrove i oprostila se sa ekipom – kaže naš izvor upućen u snimanje ove serije.

Da je snimila poslednje kadrove u ulozi forenzičarke Jelene za ovu sezonu, potvrdila je i sama Nina Janković.

Pročitajte: Glumica Nina Janković ne skida osmeh sa lica, evo šta je razlog (foto)

– Bilo nam je divno, ovde godine malo teže jer sam bila u drugom stanju. Nažalost, za sada sam završila sa snimanjem jer moram da se povučem zbog porođaja. Kolege su, kao i uvek, bile divne prema meni – rekla je Nina za „Blic”.

Nina je, kako saznajemo, morala na snimanjima da nosi skafander kako bi dočarala što bolje svoju ulogu, a to nije bilo nimalo lako jer je u blagoslovenom stanju. Prema rečima kolega, najviše scena snimala je sa Slavkom Štimcem i  Vukom Kostićem, koji su vodili računa o njoj.

 

Komentari (0)

Loading