Celebrity News

Luka prevazišao sebe: Romantično iznenađenje ostavilo Sofiju Milošević bez teksta

Rođendan Sofije Milošević je prava prilika da je njen verenik još jednom obori s nogu prelepim gestom. Ono što je Luka priredio Sofiji, definitivno je san svake žene.

Luka prevazišao sebe: Romantično iznenađenje ostavilo Sofiju Milošević bez teksta

Rođendan Sofije Milošević na “Instagramu” je izazvao pravu pometnju, pljušte čestitke sa svih strana i najlepše želje upućene slavljenici. Prijatelji i porodica putem ove mreže sa zajedničkim fotografijama i obiljem emotikona poljubaca i srca, poručuju sve najbolje poznatoj manekenki.

Fudbaler i njen verenik Luka Jović je na ovaj poseban dan odlučio da uradi nešto sasvim drugačije, kako bi svojoj verenici na lice izmamio široki osmeh.

Pročitajte: Sofija Milošević je superžena, zbog ovog gesta Luka će je obožavati

Instagram screenshot @sofimilo

 

Kada se ujutru probudila, imala je šta i da vidi, cela jedna soba bila je prepuna ružama, koje su definitivno simbol Lukine ljubavi. Lepa manekenka je, naime, snimila na trenutak iznenađenje koje joj je Luka priredio. 

Luka joj je na svom “Instagramu” uputio nežnu poruku ovim povodom:

- Srećan rođendan mom najboljem prijatelju, mojoj ljubavi, mojoj srodnoj duši. Jedva čekam da doživim još neverovatnih uspomena sa tobom i našim sinom. Volim te -  na šta mu je Sofija odgovorila: "Volim te mnogo".

Pročitajte: Sofija Milošević otkrila koji neobičan savet joj je dala Jelisaveta Orašanin

instagram printscren

 

 

Komentari (0)

Loading