Celebrity News

Nemilosrdni virus pokucao i na njegova vrata: Vlasta Velisavljević hospitalizovan

Vlasta Velisavljević hospitalizovan je, nakon što je ustanovljeno da je pozitivan na korona virus.

Nemilosrdni virus pokucao i na njegova vrata: Vlasta Velisavljević hospitalizovan

Glumačka legenda, Vlasta Velisavljević hospitalizovan je jer je u devedeset četvrtoj godini pozitivan na korona virus. Glumac je smešten u "KBC Dragiša Mišović".

Kako prenosi "Blic" njegovo stanje je ozbiljno, a lekarski tim daje sve od sebe, kako bi mu pružio adekvatnu pomoć. Ipak, glumac nije na respiratoru, što uliva nadu da će uskoro biti bolje.

Pročitajte: Neverovatan život Vlaste Velisavljevića - Pobegao iz logora, žena ga se odrekla, a onda je usledila klinička smrt

 

 

Glumačka legenda, koji je osvojio srce svih generacija nedavno je govorio kako se tokom ove pandemije posvećeno čuva, ipak, njegov oprez nije ga zaštitio od nemilosrdnog virusa.

- Čuvao sam se i još se čuvam. Gadno je kada imate neki problem druge vrste što se tiče zdravlja, pa onda zbog korone druge delatnosti u medicini ne rade ili sa smanjenim kapacitetom. Sve je donekle zatvoreno. Sada ne možemo da se kontrolišemo kao ranije. Ili možemo manje. Kao i ostali svet, tako se čuvam i ja. Svet se bori i ja zajedno sa svetom - rekao je nedavno glumac.

Komentari (0)

Loading