Celebrity News

Seka Aleksić u novoj ulozi, sladokuscima se savetuje oprez

Autor: | 20/03/2021

Nije tajna da osim što odlično peva folk zvezda Seka Aleksić (39) divno i kuva.

Seka Aleksić u novoj ulozi, sladokuscima se savetuje oprez

Ljubav prema kulinarstvu nasledila je od majke Ibrime, koja je u vreme ekonomski slabe porodične situacije umela od jedne pogače da napravi dve za Seku i njenog brata Nedžada, a od skromne trpeze raznovrsnu. Majčine recepte pevačica, koja danas sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima Jakovom (4) i Jovanom (1) živi u izobilju, savladala je još u najranijem detinjstvu. Kasnije u braku ih je dopunila svekrvinim savetima, dok tvrdi da je ponešto naučila i sama kroz eksperimentisanje. Veliko znanje na tom polju preporučilo ju je za najpoželjnijeg kandidata za voditeljku i sudiju novog kulinarskog takmičenja "Majke i snajke", koje će uskoro početi sa emitovanjem. Narednih meseci Seka i njen partner u kadru, kuvar Radomir Raša Vlačić, imaće zadatak da goste takmičare, budu njihova najveća podrška, ali i najstroži kritičari.

Pročitajte: Seka Aleksić prekinula tišinu - Ovo je prava istina o mom odnosu sa Jelenom Karleušom

– Čast mi je i zadovoljstvo što sam deo odlične emisije o kulinarstvu. U početku sam najviše brinula o tome kako ću i da li ću uspeti da opravdam očekivanja producenata, ali već nakon prvog dana snimanja ispostavilo se da razloga za strah nije bilo i da mi voditeljski posao baš leži. Nema ko nije prokomentarisao da deluje kao da se dugi niz godina bavim tom profesijom. Na moju radost, svi saradnici su divni, dok su učesnici u takmičenju odlični kuvari, tako da u ovom momentu jedino što mogu da konstatujem jeste da će borba biti strašna – duhovito je započela razgovor Seka i dodala da neće kršiti pravila igre i krišom pomagati kandidatima.

– Iza pobede stoji velika nagrada – vikendica na željenom mestu, po principu ključ u ruke. Borba stoga mora biti poštena, ne bi bilo u redu da nekima pomažem, nekima ne.

Pročitajte: Seka Aleksić je ponosna mama - Mali Jovan ovo može sa samo godinu dana, a vi?

Budući da kuva od malih nogu, pevačica tvrdi da već napamet zna cake kojim će se takmičari služiti. Još od najranijeg detinjstva vešto barata svim namirnicama, a po uzoru na majku, voli da pravi i domaći hleb.

Još zanimljivih pikanterija koje sprema Seka Aleksić pročitajte u najnovijem broju magazina "Story"

story

 

 

Komentari (0)

Loading