Celebrity News

Seka Aleksić prekinula tišinu: Ovo je prava istina o mom odnosu sa Jelenom Karleušom

Autor: | 12/03/2021

Instagram Seke Aleksić je na kratko postao jedan veliki intervju, jer je popularna pevačica odgovarala fanovima na zanimljiva pitanja.

Seka Aleksić prekinula tišinu: Ovo je prava istina o mom odnosu sa Jelenom Karleušom

Instagram pevačice Seke Aleksić je mesto na kome ona uvek deli pregršt zanimljivosti, a tako je bilo i ovog put kada su joj fanovi postavljali pitanja o odnosima sa brojnim koleginicama sa estradnog neba.

Među brojnim, pomalo intrigantnim pitanjima, našlo se i ono o odnosu sa koleginicom Jelenom Karleušom.

 Seka je sada objasnila kakav je njen odnos divom Jelenom Karleušom sa kojom godinama nije razgovarala, a ono što je rekla niko nije očekivao.

Pročitajte: Seka Aleksić - Ne možemo od Boga tražiti nešto a da ništa ne damo

Pre nekoliko godina Seka Aleksić i Dara Bubamara su imale nesuglasice, kada su u razmaku od par dana organizovale koncert. Jelena Karleuša tada je stala na stranu Dare Bubamare. To je bio kamen spoticanja u odnosu ove dve pevačice. Nakon toga je usledio medijski linč dive Jelene Karleuše, tokom kog je Seka Aleksić zaboravila sukob i stala uz koleginicu, kao žena uz ženu.

Sada je Seka konačno prekinula tišinu, a njen odgovor na postavljeno pitanje o odnosu sa Jelenom, pokrenuo je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Pročitajte: Digla se prašina - Posle ove objave Jelene Karleuše, više ništa neće biti isto

Instagram screenshot

 

- Vidim da se pratiš sa Zoranom (prm. aut Birtašević, Jelenin prijatelj i saradnik), da li su ratne sekire sa JK zakopane? - pitao ju jedan pratilac.

- Odavno. Mislim da smo to svi prevazišli - odgovorila mu je pevačica.

Drugi pratilac je prokomentarisao kako mu je  mnogo mi j drago što su ona i JK u dobrim odnosima.

Pročitajte: Srce Jelene Karleuše slomljeno - Simboličnim gestom pokazala da bol ne prolazi (foto)

Instagram screenshot

 

Seka je na to prokomentarisala:

- Mislim da čovek kroz život shvati neke stvari, osnuje porodicu, odraste, sve to utiče da drugačije razmišljaš - odovorila mu je Seka.

Podetimo, Aleksićeva je javno pružila podršku Jeleni 2019. godine kada je prolazila kroz najteži period u životu. Kako izgleda, na osnovu Sekine objave, ona i Karleuša su sukob ostavile iza sebe.

 

Komentari (0)

Loading