Celebrity News

Slatko iznenađenje za Miloša Teodosića koje bi svako poželeo

Autor: | 20/03/2021

Rođendan Miloša Teodosića dočekan je uz sjajnu atmosferu kojoj je u mnogome doprinela njegova supruga Jelisaveta Orašanin, koja je svojim rukama napravila posebno iznenađenje.

Slatko iznenađenje za Miloša Teodosića koje bi svako poželeo

Rođendan Miloša Teodosića i to 34. se slavi u Bolonji u veselju, a poseban dan proslavljenog košarkaša ulepšao je poseban poklon koji mu je njegova supruga spremila.

Iako je u njihov dom nedavno stiglo pojačanje, i Jelisaveta je u potpunosti posvećena sinu Bogdanu, kao i starijoj ćerkici Petri, glumica je odlučila da malo vremena posveti pravljenju omiljene poslastice svog supruga. 

Pročitajte: Danas nam je divan dan - veliko slavlje porodice Teodosić

Instagram printscreen

 

Da je Jelisaveta Orašanin talentovana i u kuhinji pokazala je svojim pratiocima na “Intagramu” gde je prikazala ceo proces pravljenja čizkejka i to u obliku srca.

- Volim da kuvam, tako da mi ništa ne bi bio problem da napravim. Mada, mnogo je lepše kada ti neko drugi spremi, recimo krofne - rekla je nedavo kroz smeh glumica za "Blic". Iako Jelisaveta nije otkrila recept za omiljenu poslasticu njenog supruga, verujemo da će to uskoro i učiniti, jer su fanovi oduševljeni i mole je da isti postavi na svoj profil na "Instagramu".

Ali umesto recepta, Jelisaveta je posle dužeg vremena objavila fotografiju sa svojim voljenim suprugom, koja je sve njene pratioce oduševila. 

Pročitajte: Sve staje kad dugonoga Jelisaveta Orašanin prelazi ulicu, ovako izgleda samo mesec dana nakon porođaja

Teodosići su pozirali sa širokim osmesima, oboje u crnim modnim kombinacijama, a Jelisaveta je za izazovnu haljinu dobila brojne komplimente.

Komentari (0)

Loading