Celebrity News

Novak Đoković odlučio da neće igrati u Majamiju, a za to ima jak razlog

Autor: | 20/03/2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković objavio je da ove sezone neće igrati u Majamiju, a kao razlog je naveo da želi više vremena da provede sa porodicom.

Novak Đoković odlučio da neće igrati u Majamiju, a za to ima jak razlog

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se obratio fanovima preko “Instagrama” i objasnio razlog zbog čega se odlučio na ovakav potez.

Iako si njegovi obožavaoci ali i ljubitelji tenisa razočarani zbog ove odluke, jer neće moći da uživaju u maestralnoj igri Novaka Đokovića, njegova želja da što više vremena bude sa svojim najbližima raznežila je mnoge.

Bezgraničnu ljubav prema svojoj porodici Novak ne prestaje da stavlja u prvi plan, a učestvovanje u odrastanju sina Stefana i ćerke Tare ističe kao svoj  najveći prioritet.

Novak uvek naglašava da ga prodica čini srećnijim od bilo kog trofeja, ovim gestom je to i dokazao.

Pročitajte: Rekord je oboren – Svet se klanja najboljem svih vremena Novaku Đokoviću!

instagram printscren

 

-Ove godine se nažalost neću takmičiti na turniru u Majamiju. Vremena uz porodicu nikad nije dovoljno, pa sam zato odlučio da ovaj period budem sa njima jer mi predstoji mnogo turnira i putovanja sa velikim restrikcijama. Radujem se ponovnom dolasku u Majami sledeće godine!“, napisao je Novak na društvenim mrežama.

Američka publika će tako nakon Federera, Kirjosa i Nadala ostati uskraćena i za učešće najboljeg svetskog tenisera, a bez njih turnir sasvim sigurno neće biti isti.

Komentari (0)

Loading