Celebrity News

Rekord je oboren – Svet se klanja najboljem svih vremena Novaku Đokoviću!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ponovo je zapanjio svojim uspehom, a mislili smo da tako nešto nije moguće. Novak je započeo rekordnu 311. nedelju na čelu ATP liste i da je pretekao Švajcarca Rodžera Federera, udarna je vest u medijima. Svet se klanja ovom neverovatnom dostignuću.

Rekord je oboren – Svet se klanja najboljem svih vremena Novaku Đokoviću!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković mnoge je ostavio bez komentara kada je njegov istorijski rekord u tenisu obišao zemaljsku kuglu.

Iako je kao sedmogodošnji dečak izjavio da je njegov cilj da postane svetski broj jedan, niko tada nije mogao ni da zamisli za šta je sve on sposoban.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković  je ovog ponedeljka započeo 311. nedelju na vrhu i tako oborio rekord Rodžera Federera koji je 310 sedmica bio najbolji teniser sveta.

Pročitajte: Novak Đoković - Porodica me čini srećnijim od svih trofeja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

Pre 27 godina dečak iz Beograda rekao je u TV emisiji da mu je cilj u tenisu da postane svetski broj jedan. To je ostvario 2011. godine nakon trijumfa na Vimbldonu, ali nije želeo da se zaustavi.

Tražio je nove izazove, smišljao rekorde koje će rušiti i čvrsto rešio da bude najbolji teniser svih vremena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

Novak je ispred sebe postavio dva cilja - istorijski broj jedan i rekorder po broju Grend slem titula. Prvi je danas ostvario, a sada se okreće narednom i nema nameru da se zaustavi!

Svoju sreću povodom ovog rekorda podelila je i njegova lepša polovina, Jelena Đoković koja je ponosno napisala na svom “Instagramu” – 311 nedelja i brojimo dalje..

Pročitajte: Novak Đoković se potpuno raznežio - Heroju tatin, hvala ti!

Umetnik Andrej Josifovski, poznatiji kao Pijanista, je na svoj način, kroz svoj rad odao počast našem najboljem sportisti.

Andrej je napravio portret Novaka Đokovića, mozaik od 2177 (311 nedelja x 7 dana u nedelji) teniskih loptica za najboljeg svih vremena. Ni sam Nole nije mogao da veruje kakvo je umetničko delo nastalo inspirisano njegovim teniskim podvigom.

Pročitajte: Novak Đoković - Osećam da je narod u panici!

 

 

 

Komentari (0)

Loading