Celebrity News

Stefan Đurić Rasta u ispovesti nakon pritvora: Moja ćerka sada ima strah

Stefan Đurić Rasta otkriva da je ćerka Tara centar njegovog sveta i da je najemotivniji susret nakon tromesečnog pritvora bio sa njom. Ono što mu se desilo, kako kaže, nije prošlo bez posledica, koje Tara danas oseća.

Stefan Đurić Rasta u ispovesti nakon pritvora: Moja ćerka sada ima strah

Stefan Đurić Rasta u pritvoru je proveo više od tri meseca, a kada je pušten na slobodu, odlučio se na medijsku tišinu. Tek sada, skoro dva meseca od izlaska na slobodu, dao je svoj intervju, a javnost je posebno raznežila priča o njegovom odnosu sa ćerkom Tarom.

- Jako emotivan susret, ona se jako dobro držala do tih poslednjih mesec dana kada je već počela da pita svako jutro: "Gde je tata? Gde je tata?", mi smo stvarno nekako posebno vezani, imamo neki poseban odnos, ona i ja, ja sam joj nekako i drug, tako ona mene i gleda. Vezani smo neverovatno i ona se super držala, apsolutno je tu celu situaciju dobro izrdržala do poslednjih mesec dana kada je već počela svaki dan da pita i da polako sumnja šta se sa mnom desilo. Mogu reći da nekoliko dana nakon što sam izašao, otišao sam do studija nešto da radim, ona je bila kući sa bakom i nju je u jednom momentu pitala: "Kada će tata da dođe?". Ona ima malo taj strah trenutno, ali prosto ja sada tu da joj sve to nadomestim - priča Rasta za "Telegraf JETSET" i otkriva da je ćerka za njega posebno vezana.

Pročitajte: Rasta nikad srećniji, Ana u suzama

Ata Images

 

- I mamina i tatina princeza, to svakako, nismo mi to nešto određivai koga ona više voli, ona svakako jeste vezana jako za mene, to Ana potpuno razume, jer je i ona kao žensko dete imala takav odnos prema svom ocu i on je potpuno identičan. Tara ima takav odnos sa mnom i prosto to je neka situacija. Znajući da je Tara hipersenzitivna, stvarno joj ne pravimo nikakvu razliku između nas i da ona shvata da su to podjednako njeni roditelji. To odlično funkioniše, ne zbog nas, nego zato što je ona zaista mozak i kapira.

Stefan Đurić Rasta otkrio je da je ćerka centar njegovog sveta i njegova životna misija, baš kao što je Tara to i za Anu. Upravo zato, njih dvoje neguju sjajan odnos.

- U super smo odnosima, mi sad imamo obavezu, mi više nismo u vezi, nismo tu da mi sad rasipamo emocije i naše emocije budu u prvom planu, mi sad imamo strašno veliku obavezu i stvar, a to je odgajanje deteta u ovom današnjem vremenu kakvo jeste i to nam je srž i suština bavljenja životom. U super smo odnosima, imamo malog anđela zbog koga moramo da budemo u dobrim odnosima i to nesebično onako...

Stefan Đurić Rasta: Sa Anom sam imao filmsku ljubav

O svom odnosu sa Anom, Rasta je govorio sa puno poštovanja, a onda se prisetio i njihove strastvene ljubavi.

Ataimages

 

- Uvek sam u prvom planu video kod nje tu neku iskrenost i ona ne proračunava stvari, ona iskreno kaže kako jeste i ponaša se kako se oseća. To je nešto što mi je bilo suština kod nekog, danas gde svi glume, gde su svi u nekim ulogama, gde svi proračunato paze i kako daju sebe, emocije i te stvari. To mi je bilo kod nje, prosto u moru svega vidiš nešto drugačije od toga i to je nešto što me je suštinski privuklo.

- Mi smo imali neverovatno dobar odnos, ali taj odnos je bio u ljubavi kao na nekom filmu, gde se u filmu završi scena i ljudi idu svojim kućama. Mi smo taj film živeli non stop i to opet kažem, Tara je suština, kad se Tara desila mi smo se tad razveli znajući da taj film mora konačno da prestane i da moramo da odemo normalnom životu i da se bavimo stvarnim problemima, to je dete. Kada su dvoje normalni, kada kapiraju situaciju, bez obzira koliko to bilo teško, ljubav tu postoji, tu nije nešto otišlo, prosto moraš da radiš neke stvari koje su možda bliže mozgu nego srcu, ali to je u tom trenutku ispravno, jer više mi više nismo bitni - rekao je on.

Komentari (0)

Loading