Celebrity News

Tanja Savić strahuje pred susret sa sinovima – Za pomoć se obratila psihijatru?

Sinovi Tanje Savić uskoro se vraćaju u Srbiju odlukom suda, a poznata pevačica je u strahu kako će se cela ova situacija odraziti na decu.

Tanja Savić strahuje pred susret  sa sinovima – Za pomoć se obratila psihijatru?

Sinovi Tanje Savić su još uvek mali dečaci, verovatno su veoma zbunjeni novim dešavanjima. Čekaju ih velike promene kada stignu svojoj kući.

Tanja se veoma brine kakav je uticaj njen suprug Dušan imao na njih. Smatra da je on vešt manipulator tako da nije isključeno da je mališane ubedio da je ona loša majka.

Popularna pevačica noćima ne spava od brige kako će deca prihvatiti da budu bez oca. Krenula je na razgovore sa psihijatrom kako bi ovaj preokret u njihovim životima bio što bezbolniji.

Pročitajte: Prekretnica u životu sinova Tanje Savić - Dečaci zbunjeni što će biti bez oca

 

 

- Tanja je u više navrata priznala da se plaši da je Dušan decu okrenuo protiv nje. Smatra da je on dobar manipulator, a da su mala deca podložno tlo i da je lako mogao da im promeni mišljenje, svašta ispriča i ubedi u ono što je on hteo. Brine i šta im je rekao da je razlog zašto se vraćaju njoj, da ih je ubedio da je ona loša majka. Bilo je perioda kad ih danima nije čula, a i kad su mogli da pričaju, deca su se pred ocem i bakom suzdržavala. Više puta su nju pitali kad će doći u Australiju, mali su da bi shvatili šta je posredi - otkriva izvor “Kurira”.

Razgovor sa stručnim licem će joj pomoći da se mališani adaptiraju na najbolji mogući način.

Pročitajte: Tanja Savić otputovala u Australiju - Sve za zagrljaj moje dece

Instagram screenshot

 

- Koliko je srećna što će joj se deca vratiti, toliko je i zabrinuta. Noćima razmišlja na koji način da postupa s njima i kako da im objasni šta se sve zapravo desilo. Neće da povredi njihova osećanja, opet, deca su joj na prvom mestu, a Dušan je njihov otac. Na kraju je rešila da se konsultuje sa psihijatrom jer smatra da će je on posavetovati ispravno. Ipak je od sinova bila razdvojena i patila gotovo godinu dana, a i mališanima nije bilo lako bez nje. Sada kad joj se konačno vraćaju, rešila je da sve brige kaže stručnom licu i da se na najbolji mogući način izbori s predstojećim periodom. Strah ju je kako će se deca adaptirati, ali je ubeđena da će uz savete psihijatra i njenu ljubav nekako sve doći na svoje mesto.

 Tanja je javno otkrila da je veoma zadovoljna odlukom suda i zahvalila se svima koji su bili uz nju u teškim trenutcima.

Komentari (0)

Loading