Celebrity News

Posle sedam sati u policiji Lečić se oglasio: Prošao sam poligraf!

Branislav Lečić dao je izjavu tužilaštvu, nakon što ga je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za seksualno zlostavljanje. Čin, o kome javnost ne prestaje da priča danima, dogodio se prema rečima glumice, 7. maja 2012. godine.

Posle sedam sati u policiji Lečić se oglasio: Prošao sam poligraf!

U ponedeljak je vest o tome da je Branislav Lečić moćnik iz filmske industrije, koji je silovao Danijelu Štajnfeld uzdrmala domaću javnost, a sada je glumac stigao u policiju, gde je u svojstvu građanina izneo svoju stranu priče.

Lečić je u policiju pozvan na informativni razgovor, precizirala je portparol Višeg javnog tužilaštva, Ivana Rakočević.

Pročitajte: Tišina je prekinuta - Oglasila se majka Nine Radulović, o bivšem zetu rekla ovo!

Antonio Ahel/ATAImages

 

Razgovor koji će se odvijati u prisustvu Javnog tužioca po zakonu može da traje četiri sata, a tokom njega, Lečić može biti pozvan i na poligrafsko testiranje. Glumac, koji nije u obavezi da prihvati poligraf, nekoliko puta je javno podvukao da će to učiniti sa zadovoljstvom.

Branislav Lečić stigao je u policijsku upravu, a grupi novinara, koja ga je sačekala ispred ovako se obratio:

- Evo sad se prvi put nalazimo prvi put posle ove optužbe, kao što znate objavljene u ponedeljak, sad ću i ja dati svoju izjavu. Vas želim da pozdravim, spreman sam na sve, i na poligraf - izjavio je kratko Lečić.

Pročitajte: Nakon svega Branislav Lečić se obratio Danijeli - Reci istinu!

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nakon sedmočasovnog ispitivanja Branislav Lečić obratio se javnosti

Podsećamo, glumac još uvek nije osumnjičen, a tek kada tužilac prikupi dovoljno dokaza biće odlučeno o tome da li će protiv Branislava Lečića biti pokrenuta istraga za krivično delo.

Posle skro sedam sati u policiji, Branislav Lečić javno se obratio svima onima koji nisu sumnjali u verodostojnost njegovih reči.

- Samo za moje partijske drugove koji su ostali uz mene i za sve one ljude koji su ostali uz mene jer znaju da Lečić samo može da leči, a nikako ne može da truje i da siluje. Znajte da sam sedam i po sati davao izjavu, da je sve prošlo profesionalno i da sam poligraf - prošao - rekao je Lečić u svom video obraćanju na "Twitteru"

Komentari (0)

Loading