Celebrity News

Nikola Rađen konačno progovorio o novoj devojci, ovo je istina o vezi sa Milicom

Autor: | 02/04/2021

Nikola Rađen i Milica Ristić očigledno uživaju u ljubavi, i to više nije tajna jer je njegova izabranica pre nekoliko meseci potvrdila da su veoma zaljubljeni.

Nikola Rađen konačno progovorio o novoj devojci, ovo je istina o vezi sa Milicom

Iako kod njih „ljubav cveta”, popularni par Nikola Rađen i Milica Ristić nakon toga nisu više pričali na ovu temu do sada.

Otkako se razveo od Ane Kokić, s kojom ima dve ćerke, Nikola Rađen nije svoju emotivnu partnerku predstavljao javnosti dok nije upoznao  Milicu. Vatrena crnka je prva njegova devojka koju javnost upoznaje.

Na proslavi Nikolinog rođendana otkriveno je da je ova lepa pevačica osvojila poznatog vaterpolistu.

Pročitajte: Ana Kokić prema Rađenu nije ravnodušna?

 

Bivši vaterpolista oduvek se trudio da zaštiti privatnost svoje porodice i prijatelja, tako da na pitanja o svojoj novoj izabranici teško i stidljivo odgovara.

– Čovek mora da bude ispunjen i zadovoljan, niko od nas nije rođen da živi sam i svi težimo da imamo podršku. A što se toga tiče, ja sam zadovoljan – kazao je Nikola, a na pitanje voditelja Ognjena Nestorovića koju pesmu je naručio na svom rođendanu od svoje devojke, on je odgovorio šturo:

– Ništa nisam naručivao, više sam brinuo o gostima i da se svi lepo provedu – kratko je izjavio vaterpolista u emisiji „Šok tok”.

 

Komentari (0)

Loading