Celebrity News

Otkriven razlog zbog koga se ćuti o trudnoći Nikolije Jovanović

Autor: | 02/04/2021

Trudnoća Nikolije Jovanović je vest koja je odjeknula estradom, ali nažalost, još uvek nije potvrđena. Pitanje je zašto Relja i Nikolija javnost toliko drže u neizvesnosti, ali sada je svima jasno.

Otkriven razlog zbog koga se ćuti o trudnoći Nikolije Jovanović

Da je Nikolija Jovanović trudna, do sada niko nije potvrdio, iako su neimenovani izvori rekli da je ona u blagoslovenom stanju već neko vreme.

Popularni pevački par Nikolija i Relja uživa u porodičnom životu i najispunjeniji su kada imaju podršku, ljubav i zdravlje porodice, rekla je jednom prilikom Nikolija.

Oni, inače, čuvaju svoju privatnost i vode računa o tome šta se „pušta za medije”, ali „drugo stanje” neće moći još dugo da kriju.

Čak ni Vesna Zmijanac, koja je otvorenija prema medijima, nije želela da komentariše ove tvrdnje.

Razlog ćutanja je rizična trudnoća koja zahteva mirovanje.

Pročitajte: Nikolija Jovanović - Relja mi svakog dana govori da me voli!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

– To je razlog što nisu javno rekli da čekaju bebu. Nisu to nikakvi strašni problemi, nije ništa opasno, ali treba da miruje i uzima adekvatnu trapiju neko vreme dok lekari ne kažu da je sve bezbedno. Vesna je Nikololiji desna ruka, dosta joj je pomogla i do sada u čuvanju Ree, a sada trči oko nje. Vesni je životna želja da ima punu kuću unučića, tako da je presrećna. Dođe da pospremi, skuva, kupi šta treba – ističe izvor magazina „Svet” i dodaje:

– Odu i oni kod nje na Bukulju, gde uživaju u prirodi. Nikolija i Relja su svakako planirali da imaju još dece, ali nisu očekivali da će se trudnoća baš sada desiti. Malo ih je iznenadilo, ali veoma su srećni i veruju da će sve biti u najboljem redu. Još uvek ne znaju pol deteta, to im nije ni važno, već samo da ona trudnoću izgura kako treba. Relja je najviše zabrinut, ali Nikolija ga smiruje i govori mu da oseća da će sve biti u redu. On je divan muž i potpuno se angažovao oko ćerkice Ree da olakša Nikoliji, ništa mu nije teško – govori dobro obavešten izvor.

 

Komentari (0)

Loading