Celebrity News

Druži se sa Đokovićem, zarađuje MILIONE u Americi: Šta sve niste znali o Đorđu Kuljiću koji je bio na pragu braka sa Anastasijom (FOTO)

Dečko Anastasije Ražnatović, sad već bivši, već duže vreme je enigma za domaću javnost.

Druži se sa Đokovićem, zarađuje MILIONE u Americi: Šta sve niste znali o Đorđu Kuljiću koji je bio na pragu braka sa Anastasijom (FOTO)

Instagram

Samo što su otpočeli zajednički život u luksuznom stanu nadomak Kalemegdana, dečko Anastasije Ražnatović i pevačica, čija je karijera u usponu, stavili su tačku na petogodišnju vezu. Pet godina Đorđe Kuljić bio je na neki način prisutan u medijima, ali je svoju privatnost vešto skrivao. Sada je pravi trenutak da se zapitamo - koliko zapravo znamo o izabraniku srca Cecine ćerke?

Instagram

 

Mladi biznismen Đorđe Kuljić dolazi iz ugledne porodice u Novom Sadu, otac mu je takođe biznismen a jedan od poslova kojima se mladi Đorđe bavi jeste firma za transport kamionima u Americi. Za to podneblje odranije ga vezuju život i obrazovanje. Naime, Kuljić se školovao u Njujorku, a još jedna zanimljivost glasi da je za to vreme stanovao sa ćerkom Dragana Stojkovića Piksija. Anja Valente rekla je da su i danas ostali dobri prijatelji.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić doneli veliku odluku - Ovo je mesto novog početka

Instagram

 

Veliki prijatelj Đorđa Kuljića je i Novak Đoković, čije mečeve strastveno prati sa tribina, kada mu se za to ukaže prilika.

Mladi biznismen sklon je ekstravagantnim navikama, luksuznom životu i dalekim putovanjima. Veliki je hedonista, a naročito po ovom potonjem pitanju sa Anastasijom se izuzetno slagao.

Iako su ga svi članovi porodice Ražnatović izuzetno cenili i videli kao budućeg zeta, ova romansa, potpuno iznenada doživela je svoj krah.

Komentari (1)

Loading