Celebrity News

Druži se sa Đokovićem, zarađuje MILIONE u Americi: Šta sve niste znali o Đorđu Kuljiću koji je bio na pragu braka sa Anastasijom (FOTO)

Autor: | 16/02/2022

Dečko Anastasije Ražnatović, sad već bivši, već duže vreme je enigma za domaću javnost.

Druži se sa Đokovićem, zarađuje MILIONE u Americi: Šta sve niste znali o Đorđu Kuljiću koji je bio na pragu braka sa Anastasijom (FOTO)

Samo što su otpočeli zajednički život u luksuznom stanu nadomak Kalemegdana, dečko Anastasije Ražnatović i pevačica, čija je karijera u usponu, stavili su tačku na petogodišnju vezu. Pet godina Đorđe Kuljić bio je na neki način prisutan u medijima, ali je svoju privatnost vešto skrivao. Sada je pravi trenutak da se zapitamo - koliko zapravo znamo o izabraniku srca Cecine ćerke?

Instagram

 

Mladi biznismen Đorđe Kuljić dolazi iz ugledne porodice u Novom Sadu, otac mu je takođe biznismen a jedan od poslova kojima se mladi Đorđe bavi jeste firma za transport kamionima u Americi. Za to podneblje odranije ga vezuju život i obrazovanje. Naime, Kuljić se školovao u Njujorku, a još jedna zanimljivost glasi da je za to vreme stanovao sa ćerkom Dragana Stojkovića Piksija. Anja Valente rekla je da su i danas ostali dobri prijatelji.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić doneli veliku odluku - Ovo je mesto novog početka

Instagram

 

Veliki prijatelj Đorđa Kuljića je i Novak Đoković, čije mečeve strastveno prati sa tribina, kada mu se za to ukaže prilika.

Mladi biznismen sklon je ekstravagantnim navikama, luksuznom životu i dalekim putovanjima. Veliki je hedonista, a naročito po ovom potonjem pitanju sa Anastasijom se izuzetno slagao.

Iako su ga svi članovi porodice Ražnatović izuzetno cenili i videli kao budućeg zeta, ova romansa, potpuno iznenada doživela je svoj krah.

Komentari (1)

Loading