Celebrity News

Tajna porodičnog nasledstva: Zašto je umesto Anastasiji Ceca Bogdani predala ovu važnu tradiciju?

Venčanica Cece Ražnatović - tajna porodičnog nasleđa

Tajna porodičnog nasledstva: Zašto je umesto Anastasiji Ceca Bogdani predala ovu važnu tradiciju?

Venčanica Cece Ražnatović, veliko je porodično nasleđe. Osim što je na svadbi decenije u njoj blistala Ceca kada se udavala za Arkana, nekoliko godina kasnije, venčanicu je na svom venčanju ponela i Cecina sestra Lidija.

Instagram

 

Da je tradicija u porodici važna javnosti je odavno poznato, pa su mnogi očekivali da će se u skupocenoj čipkanoj venčanici na dan svog venčanja pojaviti Anastasija. Međutim, ovu tradiciju pre nego svojoj mezimici, Ceca je predala snahi Bogdani.

Venčanica Cece Ražnatović prepravljena je, kako bi je Bogdana nosila na crkvenom venčanju u "Hramu Svetog Save". Iako je nakon toga Cecina snaha nosila još dve haljine, mnogi su prokomentarisali da je najlepše izgledala u venčanici svoje svekrve.

Pročitajte: PO PRVI PUT! Zavirite u dom Bogdane i Veljka Ražnatovića - Praznična bajka za malog Željka (VIDEO)

Da li će se porodična tradicija nastaviti i da li će Anastasija u venčanici svoje majke zablistati kada svom partneru Đorđu Kuljiću bude izgovarala sudbonosno "da" ostaje da vidimo, ili će ona biti prva u porodici koja će prekršiti tradiciju i za svoj dan izabrati haljinu kreiranu posebno za nju.

Komentari (0)

Loading