Celebrity News

Slavko Beleslin zaljubljen do ušiju: Posle burnog razvoda spasila ga je ona

Autor: | 05/04/2021

Nova devojka Slavka Beleslina je poznatom voditelju vratila osmeh na lice jer mu je pomogla u trenucima kada mu je bilo najteže.

Slavko Beleslin zaljubljen do ušiju: Posle burnog razvoda spasila ga je ona

Nakon burnog razvoda sa bivšom ženom Ivom Šiđanin, Slavko Beleslin je uspeo da pronađe svoju sreću sa novom devojkom Miljanom.

Svima je poznato da je razvod, samo po sebi jedan od najvećih stresova u životu, na sve to i tužba njegove bivše žene još je dolila ulje na vatru. 

Iako su se upoznali pre deset godina, ljubav između Slavka i Miljane se rodila u najtežem periodu  za popularnog voditelja. Otkrio je da mu je tada najviše pomogla ona.

- Podrška mi sada neverovatno mnogo znači. Milijana i ja smo se sreli u trenucima koji mi nisu bili nimalo laki. U stvari, podršku sam prvo osetio, još dok smo se zbližavali – otkrio je Slavko o emotivnoj partnerki za "Blic".

Pročitajte: Kako je Slavko Beleslin prokomentarisao neočekivani sukob sa bivšom suprugom!

Privatna Arhiva

 

Zajedno su prošli zatvorenost u karantinu i zaražavanje virusom, i lepe i ružne stvari samo su ih zbližile. Voditelj i njegova izabranica Milijana preležali su kovid, a on je imao obostranu upalu pluća.

- Zajedno smo prošli kroz izolaciju, koronu i mnoge druge životne zamke i proslave. Svakako nam je plan da nastavimo da koračamo zajedno... kud god put vodio - navodi on i dodaje da mu je pasija da otkrije svrhu života: - Već pet godina intenzivno radim na otkrivanju svrhe života, to mi je postala pasija. Mislim da sam blizu odgovora. Javiću.

Svi delići srećne slagalice bili su konačno na svom mestu, jer ga je ona kupila za ceo život. Iako nije javna ličnost Slavko je napomenio, da će možda i to da se promeni.

Pročitajte: Slavko Beleslin između ljubavi i realnosti - Nakon tužbe bivše, voditelj nikad srećniji u novoj vezi!

 

 

 - Imam neki osećaj da će se to promeniti i da ćete je viđati češće. Varnice koje su bljesnule tokom jednog intervjua pre više od 10 godina preživele su sve to vreme neugašene i ispostavilo se da je naš Amor bila urednica koja ju je jednog prolećnog dana poslala da uradimo intervju. Nekada sasvim obični dani i sasvim obične odluke menjaju sudbine. Ni danas ne znam čija je to odluka bila, ali iskreno uživamo u njenim plodovima svakoga dana - rekao je Beleslin i dodaje da i nakon ljubavnog kraha nije izgubio veru u brak.

 

 

Komentari (0)

Loading