Celebrity News

Lepa Brena otkrila koliko ima antitela posle vakcine, rezultati su iznenađujući

Autor: | 07/04/2021

Lepa Brena se vakcinisala kako bi sebi barem malo olakšala život u pandemiji, jer je za nju socijalna distanca zapravo emotivna distanca kada ne može da zagrli svoje najmilije.

Lepa Brena otkrila koliko ima antitela posle vakcine, rezultati su iznenađujući

Lepa Brena je želela da zaštiti sebe i svoju porodicu pre svega, i to je glavni razlog zašto se vakcinisala.

Zbog pandemije i restriktivnih mera muzičari ne nastupaju, restorani ne rade i sve je to „mentalni atak” na sve nas, poručila je muzička zvezda.

Ekskluzivno za magazin „Story”, govorila je ranije da ona spada u ugroženu grupu građana zbog tromboze i da je naučila da živi na određeni način i da bude srećna.

Dodala je i da smatra da bez vakcine nema normalnog života.

Pročitajte: Lepa Brena posvetila mu je svoj veliki hit - Pre Bobe je ljubila njega! (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Vakcinisala sam se jer je to apsolutna kategorija zaštite i bez nje nema putovanja niti komunikacije. Ko želi da bude usamljen, neka bira šta voli. Svet živi i funkcioniše po pravilima i mi moramo da se uklopimo u njih.

Nakon revakcinacije „Fajzer” vakcinom muzička zvezda je merila antitela i broj koji je dobila bio je iznenađujuć – 18.000.

– Svi u mojoj kući su vakcinisani, čak i oni koji rade za nas su vakcinisani, tako da svako ima pravo da odluči šta će da radi sa svojim životom i sa svojim telom. Želim da one koje volim zagrlim, tako pokazujem ljubav. Imam porodicu, prijatelje, unuče, želela sam da zaštitim sebe, ali i njih od bilo kakvih problema. Želim da ostatak života provedem stabilno i sigurno – rekla je Brena za „Blic”.

 

 

Komentari (1)

Loading