Celebrity News

Kaja Ostojić najzad otkrila da li će stati na ludi kamen

Ljubavni život Kaje Ostojić fascinira javnost jer je nakon razvoda od poznatog di-džeja Džuniora Džeka lepa pevačica uplovila u romansu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem koja traje već dve godine.

Kaja Ostojić najzad otkrila da li će stati na ludi kamen

Pevačica Kaja „nije laka na rečima” što se tiče njenog ljubavnog života, tako da neko vreme nakon razvoda nije želela da odgovara na ovakva pitanja.

Da je srećna u ljubavi, svedoči njen široki osmeh koji je krasi uvek kada je u društvu svog izbranika. Sa svojim pratiocima povremeno podeli njihove zajedničke gastronomske vragolije u kuhinji, što je dovoljno da svi primete da uživaju u ovim „malim” radostima koje ulepšavaju zajednički život.

Njen ljubavni put koji ju je doveo do Matea veoma je uzbudljiv, jer iza sebe ima tri braka i ćerku Nikolinu koja je već devojka. Katarina, poznatija kao Kaja, i dalje veruje u ljubav.

Ali kada se pomene brak, ima drugačije mišljenje. „Nikad ne reci nikad” je njen moto, ali ovog puta je u emisiji Ognjena Amidžića imala malo drugačiji stav.

Pročitajte: Kaja Ostojić - Činim sve da Nikolina ne ponovi moje greške

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

– Neću! Čak ni na neviđeno, super mi je ovako. Papirologija je potpuno deplasirana. Živimo mi zajedno — rekla je Kaja na pitanje da li će se opet udavati.

Na pitanje da li možda planiraju bebu, lepa pevačica je zagonetno rekla:

– Nikad se ne zna, mladi smo, lepi smo, pa dok još možemo – zaključila je Kaja.

Ovim navodima je „podgrejala” šuškanja u javnosti da ovaj par razmišlja u pravcu slatkog proširenja.

 

Komentari (0)

Loading