Celebrity News

EKSKLUZIVNO! Frka na Kosmaju: Elenu Karaman tužio prvi komšija!

Elena Karaman - tužba je došla kao grom iz vedra neba!

EKSKLUZIVNO! Frka na Kosmaju: Elenu Karaman tužio prvi komšija!

Nedaleko od imanja na Kosmaju na kome je godinama živela sa Jugoslavom Karićem (42) kontroverzna Elena Karaman (49) kupila je parcelu na kojoj želi da sagradi novi dom.

No, čini se da u novom komšiluku nije baš najbolje prihvaćena budući da joj je već stigla prva tužba od prvog komšije Borka Gojinovića. Kako Story.rs saznaje, dizajnerku nameštaja i nekadašnju snaju porodice Karić Gojinović je tužio jer mu je bagerom srušila dekorativnu živu ogradu i ušla u posed.

Pročitajte: Sve što niste znali o Dušanu Reljinu, novom dečku Elene Karaman

Naime, Elenina parcela se nalazi na zemljištu na kom se svojevremeno nastanilo preko 25 porodica, a budući da su svi njihovi članovi međusobno prijatelji, nisu smatrali da je potrebno da između placeva podižu bilo kakvu drugu ogradu, osim žive dekorativne, što je Elena svojim dolaskom poželela da promeni.

- Elena je dovela geometra koji joj je rekao da joj pripadaju još dva metra zemlje, te da slobodno može da se proširi nauštrb Gojkovog placa. Bukvalno istog dana je dovela bageristu i srušila živu ogradu koja je tu rasla decenijama, zbog čega ju je Gojko tužio - kaže naš izvor.

Budući da je sudski proces tek počeo, Elenin prvi komšija nije želeo detaljno da priča na ovu temu, ali nam je potvrdio da je miran život na Kosmaju postao prošlost otkako se doselila ćerka Verice Rakočević.

Pročitajte: Definitivno je krenula dalje - Ovako Elena Karaman uživa u novoj vezi? (foto)

- Nisam spreman da na tu temu bilo šta još uvek komentarišem. Generalno ne volim da javno govorim o privatnim problemima, ali vam mogu dati topao savet. Prošetajte do Eleninog starog komšiluka u selu u kom je do pre neki dan živela i pitajte ih kakvo iskustvo sa njom imaju. Plašim se, međutim, da su poučeni sopstvenim dugogodišnjim iskustvima, ljudi skloniji da odmahnu glavom - kaže Borko za naš portal.

Komentari (0)

Loading