Celebrity News

Detalj na TikTok-u odao Dženifer Aniston - vratila se staroj ljubavi?

Ljubavni život Dženifer Aniston je i dalje važna tema u javnosti jer bivša žena Breda Pita i jedna od najlepših glumica na svetu se još uvek nije skrasila i nije našla “pravog”.

Detalj na TikTok-u odao Dženifer Aniston - vratila se staroj ljubavi?

Glumica Dženifer Aniston pored 30 godina impresivne karijere iza sebe ima dva braka, i brojne lepotane uglavnom poznate ličnosti sa kojima se što zvanično što nezvanično šuškalo da je bila u ljubavnoj vezi. Iako svoj privatan život krije i ne govori na tu temu, dosta informacija uvek nekako pronađe svoj put do medija.

Do sada nije imala sreće u ljubavi, ali lepa "Prijateljica" ne odustaje.

Da neke emocije se nikad ne ugase, potvrdila je Dženifer nakon što je procurio snimak na kome je uhvaćena sa svojim bivšim dečkom pevačem i gitaristom Džonom Mejerom.

Pročitajte: Dženifer Aniston na dodeli "Emi" nagrada blistala s posebnim razlogom (foto)

 

Podsetimo se da su oni su bili u ljubavnoj vezi još davne 2009. godine kada su se upoznali na zabavi povodom dodele “Oskara”, ali njihova romansa nije dugo trajala. Džon koji je osam godina mlađi od nje je oduvek važio za ženskaroša, pa se nagađalo da je verovatno to i razlog njihovog raskida, prenosi magazin “Who”. Nakon prekida gitarista je u nekoliko navrata u medijima rekao kako mu je mnogo žao zbog toga što nisu više zajedno.

Iako je ona poznata po tome da sa svojim bivšim ljubavima ostaje prijatelj, nove informacije su videle svetlost dana. Dženifer i Džon su viđeni da zajedno izlaze iz restorana, i to nije sve. Fanovi su uočili psa Dženifer Aniston na Džonovom "TikToku". Voljeni mezimac poznate glumice se zove Lord Čestefild i ne odvaja se od svoje vlasnice, pa su zato fanovi zaključili da je ona snimila svog bivšeg ili sadašnjeg dečka.

Komentari (0)

Loading