Celebrity News

Sećate li je se iz "Zvezda Granda"? Ova pevačica je rodila decu dečku Dragane Mićalović (foto)

Dečko Dragane Mićalović još uvek je domaćoj javnosti zagonetka. Tome je kumovala mlada glumica, koja se trudi da svoju intimu sačuva od radoznalih pogleda. Pa ipak, što je ona tajanstvenija, javnost se sve više pita ko je misteriozni biznismen koji je osvojio srce lepe Gage.

Sećate li je se iz "Zvezda Granda"? Ova pevačica je rodila decu dečku Dragane Mićalović (foto)

Filip Šobot, Instagram

Sve što je o Stevanu Puriću do sada široj javnosti bilo poznato je da je reč o usprešnom privredniku, koji je osvojio Draganu Mićalović. Njihova romansa počela je pre nešto više od godinu dana, a iako su ih u javnosti već nekoliko puta odvodili pred oltar, glumica se nekoliko puta oglasila, kako bi demantovala navode.

Pa ipak, malo kome je poznato da Stevan Purić iza sebe već ima jedan brak sa pevačicom Jovanom Jo, sa kojom ima tri preslatke ćerkice. Bjanka, Zara i Nika, koja je od mame nasledila muzički talenat, na svet su došle kao kruna ljubavi, koja je otpočela 2007. godine. Iako se njihov brak završio razlazom, ćerke koje su u ljubavi dobili, ostale su neraskidiva spona njihovog odnosa.

Pročitajte: Iznenađenje koje svaka devojka priželjkuje - Dečko Dragane Mićalović očarao glumicu (video)

 Instagram printscreen

 

Jovana Jo, bivša supruga Stevana Purića, 2010. godine stala je na scenu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a godinama kasnije, njenim stopama krenula je i njihova ćerka Nika, koja je domaću publiku potpuno opčinila u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice".

Pre nego što je u pomenutom takmičenju ostvarila uspeh i izdala svoj studijski album, Jovana Filipović, udato Purić, javnosti je postala poznata zbog otvorenog sukoba sa Romanom Panić.

U to vreme, Jovana je bila predmet interesovanja grčkog advokata Fotosa Pitađisa, koji je u tom trenutku bio verenik popularne pevačice. Popularnom advokatu, crnokosa pevačica tada se veoma svidela, pa joj je putem "Facebook-a" iskazao svoje simpatije. Kada je Jovana obelodanila poruke, koje su joj stigle od tadašnjeg verenika Romane Panić, pevačica joj je oštro uzvratila, da preko njene karijere traži medijsku pažnju.

instagram printscren

 

Ovaj sukob završio se estradnim ratom, a Jovana, koja je tada već bila u braku, otpočela je svoju muzičku karijeru učestvovanjem u takmičenju "Zvezde granda".

Godinama kasnije, Jovana, koja se posle snimanja studijskog albuma, povukla iz javnosti, posvetila se ćerkama, a danas radi kao savetnik za kupoprodaju nekretnina.

Komentari (0)

Loading