Celebrity News

Baka Kloi Kardašijan objavila njenu fotografiju u kupaćem bez Fotošopa, nastao skandal! Ni ne podseća na onu ženu sa Instagrama (foto)

U Americi je nastao pravi skandal kada je baka Kloi Kardašijan objavila njenu fotografiju u kupaćem kostimu.

Baka Kloi Kardašijan objavila njenu fotografiju u kupaćem bez Fotošopa, nastao skandal! Ni ne podseća na onu ženu sa Instagrama (foto)

Ne bi to bilo ništa čudno, ali činjenica da je fotografija potpuno sirova, bez obrade u aplikacijama za ulepšavanje bila je dovoljna da se uključe čak i advokati popularne starlete koji je sa društvenih mreža i iz medija skidaju tvrdeći da je objavljena bez dopuštenja Kloi Kardašijan


Pogledajte sporni post:

Instagram

 

 

Činjenica je da je najmlađa sestra Kardašijan zgodna devojka i da izgleda odlično, ali takođe je jasno da ova osoba ni ne podseća na onu ženu sa Instagrama sa nerealno uskim strukom, savršenom kožom i ogromnom zadnjicom. 


Uvređena Kloi je na Instagramu pokrenula inicijativu da žene objavljuju svoje fotografije bez "Fotošopa" i da niko ne treba da ih osuđuje zbog nesavršenosti na telu, što su mnogi okarakterisali kao licemeran potez budući da su upravo sestre Kardašijan uvele trend nerealnih standarda lepote svojim estetskim zahvatima i obrađenim fotografijama.

Pročitajte: Izgled Kloi Kardašijan - Nerazjašnjena misterija starletinih fotografija!

Instagram

 

Kloi je i prošle godine bila na udaru medija jer je na Instagram okačila fotografiju na kojoj bukvalno ne liči na sebe:

Možda će ovo biti lekcija i Kloi i njenim sestrama da se u javnosti predstavljaju u realnom svetlu kako ne bi uništavale samopouzdranje stotinama miliona žena koje ih prate. 
 

Komentari (0)

Loading