Celebrity News

Izgled Kloi Kardašijan: Nerazjašnjena misterija starletinih fotografija!

Izgled Kloi Kardašijan: Nerazjašnjena misterija starletinih fotografija!

story

Izgled Kloi Kardašijan intrigira sve, a evo i zašto! 

Bilo da se radi o njenom bivšem, Tristanu Tompsonu, ili nekom dešavanju, ili pak skandalu njene poznate porodice, rijaliti zvezda Kloi Kardašijan obično izbegava dramu društvenih mreža. Međutim, komentar na jednoj od njenih fotografija ovoga puta privukao joj je dosta pažnje (očigledno čim je rešila da se oglasi!), te je morala da prokomentariše. Ironično? Ali i kako drugačije.

Naime, Kloi Kardašijan na svom Instagram nalogu nedavno je podelila svoju (još jednu u nizu) glamuroznu fotografiju. Na njoj je vidimo do struka, obučenu u neupadljivu rolku, sa trendi neonskim manikirom, s frizurom u stilu Arijane Grande i – naravno – potpuno našminkanu.

NE PROPUSTITE: Javnost zbunjena ko je otac: Kloi Kardašijan ponovo trudna?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Jun 11, 2020 at 5:10pm PDT

Izgled Kloi Kardašijan - Lažna slika na "Instagramu"

Kao i obično, post na kome je u prvom planu izgled Kloi Kardašijan dočekan je sa mnogo komentara, uglavnom pozitivnih, u kome joj fanovi poručuju koliko je vole i koliko je lepa. Međutim, jedan obožavalac uspeo je da „stane na žulj” poznatoj lepotici, kada joj ju je upitao: „Zašto izgledaš toliko različito na svim fotografijama?

Komentar ovog Instagram pratioca verovatno se odnosio i vezano za drugu fotografiju koju je ova sestra Kardašijan objavila nedavno, a koja je takođe pokrenula debatu na društvenim mrežama. Mnogi, bukvalno, nisu uspeli da je prepoznaju na tom postu, pa je tada još jednom pokrenuta lavina komentara i čitavu rasprava oko preteranog obrađivanja njenih fotografija.

NE PROPUSTITE:
IZGLEDA STRAŠNO: Kloi Kardašijan ponovo otišla pod nož?! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on May 22, 2020 at 2:51pm PDT

Kloina fotka je brzo postala viralna; poslužila je kao odlična inspiracija mnogim kretaivnim ljudima od Tvitera do TikTok-a, koji su pritom napravili razne šale na račun izgleda ove poznate cice. Možda je baš to ono što je „pecnulo” Kloi, koja se tek nedavno oglasila.

Kao odgovor na pomenuto pitanje zbog čega uvek izgleda drugačije, Kloi je kratko napisala:

– Zbog mog nedeljnog presađivanja lica, naravno!

Šta vi kažete... odlična šminka, plastična hirurgija, nova kilaža... šta je zaslužno za ovaj izgled Kloi Kardašijan?
Inače, ovo nije prvi put da se neki član klana Kardašijan optužuje za fotošopiranje fotografija... a ni poslednji, sigurni smo!

NE PROPUSTITE:
Nije ostala dužna fanu: Kloi Kardašijan NA UDARU zbog skupe igračke za ćerku! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on May 28, 2020 at 7:53pm PDT

Komentari (0)

Loading