Celebrity News

Ispovest Danila Ikodinovića o braku i razvodu od Nataše Bekvalac: I normalan bi poludeo, kamoli ja!

Autor: | 13/04/2021

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović posle duge medijske pauze progovorio je o svom ljubavnom životu i kako je pronašao sreću pored odbojkašice Maje Ognjenović.

Ispovest Danila Ikodinovića o braku i razvodu od Nataše Bekvalac: I normalan bi poludeo, kamoli ja!

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović koji ne voli da govori o svom privatnom životu, iskreno je pričao o velikoj saobraćajnoj nesreći koja mu je promenila život, o bivšoj ženi Nataši Bekvalac, ali i o odbojkašici koja ga je osvojila za ceo život - Maji Ognjenović.

Zato su mnogi iznenađeni njegovom ispovešću u emisiji "Preživeli" na K1, u kojoj se Ikodinović osvrnuo na svoj život.


On se prisetio kako je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je doživeo teške povrede. Kako je prizneo, na dan nesreće je popio više.

— Toj nesreći je doprinelo moje zezanje u kafani, alhokol, ono moje “ne može to meni da se desi”, neka nezadovoljstva, ali prvenstveno motor koji sam jako voleo da vozim. Istina je da sam vozio pijan, ne znam koliko sam tačno promila imao, ali svakako previše. To je bilo pred odlazak na Evropsko prvenstvo u Malagu i mi smo se opustili u nekoj kafani. Uvek to kažem, hvala bogu da sam samo ja stradao, jer ne znam kako bih živeo da sam nekome oduzeo život — iskren je bivši vaterpolista.

Pročitajte: BIVŠI LJUBAVNICI ZAJEDNO U PROVODU - Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović na nastupu Nataše Bekvalac! (foto)

Misa Obradovic/Story

 

— Poslednje čega se sećam je da sam krenuo iz Zrenjanina u Novi Sad, seo sam na motor, dao pun gas i preticao celu kolonu. Na sred puta je bio neki traktor, sva krivica je apsolutno moja, to sam i na sudu rekao, ali taj traktor sa prikolicom nije smeo da bude na magistralnom putu. Ali eto, splet okolnosti je presudio, jugo je krenuo njega da pretiče, nije me čuo, a ja sam išao 200 na sat. U toj mojoj brzini udario sam, bogu hvala, u zadnji deo auta, jer ne daj bože da sam ga udario u sredinu, prepolovio bih ceo auto. Nakon sudara sam odleteo 86 metara dalje u polje, to je veličina otprilike fudbalskog terena, jedva su me našli. Pao sam u neko đubrivo, a tokom pada meni je ekplodirala karotida koja ide od ramena u mozak. Posle su mi rekli da sam svojim položajem tela sprečio da iskrvarim. Pre svega me je spasao bog i moja fizička sprema, ali najbitniji su doktori koji su se stvarno oko mene jako potrudili. Bio sam u veštački izazvanoj komi mesec dana jer sam imao ozbiljne povrede i ruka mi je bila odvojena od tela — ispričao je Ikodinović.

Dok se oporavljao od nesreće, sportista se razveo od pop zvezde Nataše Bekvalac, a u to vreme se spekulisalo da je udes doprineo problemima u njihovom braku.

— Trebalo mi je dosta vremena da raščistim neke stvari i taj život koji sam živeo pre nesreće. Ubrzo je usledio i razvod sa Natašom, koji mi je bio težak, kao i svakome ko prolazi kroz tako nešto. Mislim da nesreća nije mnogo uticala na naš razvod, već je to bilo pri kraju zbog mnogih drugih stvari. Svašta se tu pisalo i polemisalo, to mi je bilo najteže, jer sam non-stop bio po novinama. I normalan bi poludeo, a ne ja — ističe Danilo.

Pročitajte: Nataša Bekvalac o mukama koje znaju sve mame tinejdžera - Pozvala sam Danila u pomoć

Prva veza nakon razvoda sa Natašom Bekvalac je bila sa poznatom odbojkašicom Majom Ognjenović koja je krunisana brakom 2016. godine.

— Maja mi je pomogla jako puno. Ona je na početku, tri godine istraživala sve o mojoj ruci, baš se posvetila. Uz nju sam krenuo da shvatam ozbiljnije život, uticala je na moje konačno otrežnjenje, konačno shvatanje da u životu ima bitnijih stvari, a ne da sve bude samo zezancija i kafana. Ulila mi je jednu sigurnost i uspeo sam svu patnju i svu paučinu da skinem sa sebe. Takođe me je približila i veri, bogu i sad često idemo u crkvu. Pomogla mi je da se pronađem u tome i osećam se mirnije. Ljubav pobeđuje sve na svetu, kad voliš nekoga i kad imaš nekoga ko tebe voli, to je najlepša stvar na svetu — ne može da sakrije svoju sreću Danilo.

Komentari (0)

Loading