Celebrity News

Nataša Bekvalac porukom ljubavi sve oduševila: Volim te svakako!

Autor: | 15/03/2021

Sestra Nataše Bekvalac Kristina slavi veoma poseban dan – rođendan! Kako je poznato da su sestre Bekvalac nerazdvojne i da se veoma vole, poruke ljubavi nisu izostale.

Nataša Bekvalac porukom ljubavi sve oduševila: Volim te svakako!

Sestra Nataše Bekvalac je njen veliki prijatelj i saradnik, jer je Kristina modni stilista koji je zaslužan da Nataša sve uvek zaseni svojom modnim stilom.

Poznato je kako se uvek zajedno zabavljaju i šale na svoj račun, tako se desilo i ovaj put. Naime, sestre Bekvalac su ovaj poseban dan provele kraj bazena u ludom provodu, kako samo sestre umeju.

Pročitajte: Nataša Bekvalac priznala - Imam sve moguće nesigurnosti koje žena može da ima

Instagram screenshot

 

Popularna pevačica Nataša Bekvalac oduvek je isticala koliko joj je porodica bitna u životu, te da su joj roditelji i sestre najveća podrška u svemu.

Kristini je danas rođendan a svoju bezgraničnu ljubav pokazala je Nataša ovim gestom. Obratila joj se na "Instagramu" emotivnim rečima.

Pročitajte: Nataša Bekvalac ispunila veliki san iz detinjstva

Instagram screenshot

 

-Srećan rođendan sokoćalo moje. Volim te bilo gde si, baš takvu kakva jesi - napisala je Nata uz fotku sestre Kristine sa bazena na kojoj vidimo da pored toga što savršeno izgleda u kupaćem, divno se i provodi.

 

Komentari (0)

Loading