Celebrity News

OVO SMO SVI ČEKALI: Marina Tucaković progovorila o SUKOBU svog sina i Cece Ražnatović

Sukob Cece i Marine Tucaković bio je jedna od glavnih tema medija, kada je sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća otpočeo svoj javni rat protiv Svetlane Cece Ražnatović. Nagađanja je bilo, a sada se konačno oglasila i Marina.

OVO SMO SVI ČEKALI: Marina Tucaković progovorila o SUKOBU svog sina i Cece Ražnatović

Sve je počelo kada je sin Marine Tucaković javno rekao da će tužiti Cecinu produkcijsku kuću, zbog novca, koji mu nije isplatila, kao autoru pesama za njenu ćerku Anastasiju. Ipak, Marina, koja trenutno piše pesme za Cecu, koja marljivo radi na pripremi novog albuma, otkrila je da za postupke njenog sina odgovara on sam, dok ona može da stoji samo iza svojih stavova i reči.

- Meni Laća nije napravio nijedan problem sa pevačima zbog svega što je iznosio javno. To je njegova stvar, nek piše po društvenim mrežama šta hoće, u tom pogledu on je potpuno drugačiji od mene. Ja se ne izjašnjavam, a on neka priča. To što je pričao da ide na sud sa Cecom i da ju je tužio, nema ništa od toga. Ma kakav sud? Da li je to rekao u afektu ne znam, ali što se tiče tužbe sa Cecom, to ne postoji - rekla je marina za "Star" pa dodala:

Pročitajte: Sin Marine Tucaković otvoreno - Ko je bolji saradnik Anastasija ili Karleuša?

 

 

- Ja mu stalno kažem: "Sine moj, treba da napraviš neki kompromis, nemoj sve brzo i tako...", ali ne vredi, on sve radi usijane glave, zato ne mogu da utičem na njega, više nije mali. Sarađujemo sa istim pevačima, ali nije mi napravio nijednu svađu, niti neprijatnost. Ja sam se posle tih njegovih ispada u javnosti i po društvenim mrežama čula sa Cecom, radim joj pesme, ali ništa o njemu nismo pričale. Ne ulazim u te njegove probleme, ja sam ja, a on je on - jasno je istakla Marina.

Posle ovih njenih reči postalo je jasno da sukob Cece i Marine Tucaković ne postoji i da se višegodišnja saradnja uspešno nastavlja.

Pročitajte: Marina Tucaković bolest ne doživljava kao kraj - Biće to sve ok!

 

 

 

Komentari (0)

Loading