Celebrity News

OBRT u braku Severine i Igora! Stigli dokazi da Kojić ne pristaje na razvod

Razvod Severine i Igora Kojića jedna je od najvećih misterija, kojom domaći mediji ne prestaju da se bave već više od godinu dana. I taman kada se činilo da su se sve kockice sklopile, Igor je ovim postupkom sve iznenadio, a priče o razvodu, čini se, pale su u vodu.

OBRT u braku Severine i Igora! Stigli dokazi da Kojić ne pristaje na razvod

Hrvatski mediji uzburkali su domaću javnost, napisima o Igoru Kojiću. Naime, iako se u domaćim medijima već godinu dana piše o razvodu Severine i Igora Kojića, suprug Severine Kojić novim postupkom, ponovo je sve zbunio. Taman što smo pomislili da je Igor zvanično napustio Severinin stan, mladi Kojić fotografisan je dobro raspoložen, u šetnji centrom Zagreba. 

Pročitajte: ŠOK u emisiji uživo! Severina JAVNO napala Jovanu Joksimović - Deca su nam se igrala zajedno, a ona mi je učinila OVO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Igor Kojić posle dužeg vremena ponovo je u Zagrebu, prenosi "Gloria.hr" i to uoči 49. rođendana njegove još uvek zakonite supruge.

Mnogi se pitaju da li je njen rođendan povod njegove posete Zagrebu i da li je posle godinu dana razdvojenosti, na pomolu pomirenje.

Pročitajte: O novom dečku Severine Kojić bruji region, a šta on kaže na to

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Napise o iseljenju iz stana Severinin PR tim takođe je demantovao, pa se čini kako ima sve više naznaka da bi supružnici mogli zakopati ratne sekire i nastaviti svoju ljubav, tamo gde su pre oko godinu dana stali.

Komentari (0)

Loading