Celebrity News

Potpuno drugačije slavlje Kristine Bekvalac: Radost je neizmerna, a povod je on! (foto)

Sin Kristine Bekvalac povod je za široke osmehe cele porodice. I dok je, kako Kristina kaže, Petra u pubertetu i često u svom svetu, Noa je zvezda svakog Kristininog dana, ali i njenog "Instagrama", gde mali plavušan već ima armiju fanova.

Potpuno drugačije slavlje Kristine Bekvalac: Radost je neizmerna, a povod je on! (foto)

Sada se ta armija posebno aktivirala, jer porodica Bekvalac-Martinović ima veliki povod za slavlje. Maleni Noa napunio je četirii godine i oduvao svećice sa svoje rođendanske torte.

Čestitke su pristizale sa svih strana, a ponosna mama objavila je nekoliko fotografija preslatkog plavušana, koji je u intimnoj atmosferi porodičnog doma proslavio svoj četvrti rođendan.

Pročitajte: Snimak sina Kristine Bekvalac koji nećete prestati da gledate!

Instagram

 

Kristina je sinu čestitala rođendan uz emotivnu poruku:

- Ovaj mali, beli danas puni 4 godine. Ljubavi moja,želim ti da zauvek budeš zdrav i srećan i da širiš samo ljubav, sreću i pozitivnu energiju, što radiš od rođenja.U naš život si uneo toliko radosti i sreće. SREĆAN ROĐIŠ SPAJDERMENE! Volimo te do neba i nazad - napisala je ona.

 

 

Kako je porodica tek pristigla sa odmora u Egiptu, Noa još uvek nije imao veliku rođendansku proslavu, već su tortu isekli u intimnoj atmosferi svog doma.

Ipak, verujemo da će se posebna proslava za dan jedinog mezimca, koji je okružen sestrama i tetkama ipak održati, a da mali Noa taj dan sa nestrpljenjem očekuje.

Komentari (0)

Loading